FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

כרובית מטוגנת קלאסית בלי פירורי לחם • מעדן אמיתי

אם תמיד חשבתם שכרובית מטוגנת מכינים רק עם פירורי לחם – תחשבו שוב! המתכון הזה לכרובית מטוגנת הוא הכי טוב שיש! כרובית טבולה רק בתערובת ביצים מתובלת ומטוגנת, זה מושלם לשולחן שישי לצד קציצות ירק או בתוך כריך באמצע השבוע.

זמן עבודה: 20 דקות | כרובית שלמה גדולה

מצרכים:

  • כרובית גדולה
  • 2 ביצים (או 3, תלוי בגודל הכרובית)
  • מעט מלח
  • מעט פלפל שחור
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 2 כפיות מיונז
  • שמן לטיגון חצי עמוק

הוראות הכנה:

  1. את הכרובית מרתיחים בסיר גדול עם מים רותחים למשך 20-25 דקות, עד שהכרובית רכה כשבודקים עם מזלג.
  2. מוציאים, מפרקים בעדינות לפרחים ומייבשים על נייר סופג.
  3. ממליחים את פרחי הכרובית בכמות שאוהבים.
  4. טורפים ביצים עם מלח, פלפל, שום ומיונז בצלוחית רחבה.
  5. מחממים מחבת רחבה וכבדה על להבה בינונית עם שמן חצי עמוק.
  6. טובלים כל פרח כרובית בביצים מכל הצדדים ומטגנים בשמן מכל צד למשך כדקה, עד להשחמה יפה.
  7. מוציאים לנייר סופג ואוכלים חם או מאחסנים במקרר (ניתן לאכול גם קר).
    בתאבון!

לכרובית מטוגנת מושלמת הגישו עם:

עוד מתכונים לאוהבי הכרובית

דילוג לתוכן