FoodisGood



קציצות ירק מטוגנות • מתאים גם לפסח

על ידי מני רחמים  , ,

אורח קבוע בשולחן יום השישי . הרגלים קשה לשנות כך שלא ניתן סתם כך להעביר את סוף השבוע בלי צלחת גדושה של קציצות ירק.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 15 דקות

    20 דקות

    35 דקות

  • כ-20 קציצות

מצרכים למתכון

5 ביצים

2 תפוחי אדמה גדולים

2 בצלים בינוניים

צרור גדול מאוד של פטרוזיליה

כפית בהרט

כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית פפריקה

כף קמח / קמח מצות לפסח

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה נרתיח עד לריכוך, נקלוף ונגרד בפומפייה.

את הבצלים נקלוף ונגרד בפומפייה, נסחט היטב מנוזלים.

את הפטרוזיליה נשטוף היטב ונקצוץ דק.

בקערה גדולה נערבב ביצים עם שאר מצרכי המתכון לבלילה אחידה.

נחמם שמן במחבת רחבה וגדולה וניצוק ככף מבלילת הקציצות.

נטגן את הקציצות כ-3 דקות מכל צד, עד להשחמה.

שדרוגים לקציצות:
ניתן להוסיף לתערובת הירק גם קישוא מגורד ומעט גבינה בולגרית קשה מגורדת.
רצוי מאוד להוסיף כ-200 דגרם חזה עוף קצוץ דק דק.

אולי יעניין אותך...

5 דירוגים וחוות דעת

נורית

בצל ירוק במקום רגיל וקיבלתי את הקציצות הכשרות לפסח הכי טעימות שיש

ענת

קציצות ירק תענוג…
אני מוסיפה גם שמיר וכוסברה, לא רק פטרוזיליה.

מלכה

נהדר,,קל וטעים בחום הזה..תודה..

אירית

במקום בצל רגיל בצל ירוק מוסיף הרבה טעם

אילנה פרי

במקום בצל אני עושה עם פרסה הכל הירוק והלבן
מנקה טוב טוב מחוך קוצצת מבשלת עם תפוחי אדמה מקולפים מבשלת אחר כך סוחטת את הנוזלים מועכת מערבבת עם הביצים מלח ופלפל שחור וקצת קמח מצה לטגן לזהוב הצבע בקנולה ללא קולסטרול

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.