קציצות ירק מטוגנות • מתאים גם לפסח

על ידי מני רחמים  , ,

אורח קבוע בשולחן יום השישי . הרגלים קשה לשנות כך שלא ניתן סתם כך להעביר את סוף השבוע בלי צלחת גדושה של קציצות ירק.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 15 דקות

    20 דקות

    35 דקות

  • כ-20 קציצות

מצרכים למתכון

5 ביצים

2 תפוחי אדמה גדולים

2 בצלים בינוניים

צרור גדול מאוד של פטרוזיליה

כפית בהרט

כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

1/2 כפית פפריקה

כף קמח / קמח מצות לפסח

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה נרתיח עד לריכוך, נקלוף ונגרד בפומפייה.

את הבצלים נקלוף ונגרד בפומפייה, נסחט היטב מנוזלים.

את הפטרוזיליה נשטוף היטב ונקצוץ דק.

בקערה גדולה נערבב ביצים עם שאר מצרכי המתכון לבלילה אחידה.

נחמם שמן במחבת רחבה וגדולה וניצוק ככף מבלילת הקציצות.

נטגן את הקציצות כ-3 דקות מכל צד, עד להשחמה.

שדרוגים לקציצות:
ניתן להוסיף לתערובת הירק גם קישוא מגורד ומעט גבינה בולגרית קשה מגורדת.
רצוי מאוד להוסיף כ-200 דגרם חזה עוף קצוץ דק דק.

שתפו את המתכון >>

5 דירוגים וחוות דעת

נורית

11/03/2018

בצל ירוק במקום רגיל וקיבלתי את הקציצות הכשרות לפסח הכי טעימות שיש

ענת

23/03/2017

קציצות ירק תענוג…
אני מוסיפה גם שמיר וכוסברה, לא רק פטרוזיליה.

מלכה

25/06/2016

נהדר,,קל וטעים בחום הזה..תודה..

אירית

23/06/2016

במקום בצל רגיל בצל ירוק מוסיף הרבה טעם

אילנה פרי

22/04/2016

במקום בצל אני עושה עם פרסה הכל הירוק והלבן
מנקה טוב טוב מחוך קוצצת מבשלת עם תפוחי אדמה מקולפים מבשלת אחר כך סוחטת את הנוזלים מועכת מערבבת עם הביצים מלח ופלפל שחור וקצת קמח מצה לטגן לזהוב הצבע בקנולה ללא קולסטרול

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00