
פרחי כרובית ולתנור • מתכון סופר קל להכנה
על ידי FoodisGood מתכונים בריאים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, תוספות
פרחי כרובית בתנור - כתוספת מושלמת לכל ארוחה או כנשנוש בריא בפני עצמו. ניתן להשתמש בכרובית טרייה או בפרחי כרובית רפואה.
- זמן עבודה: 5 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
-
5 דקות
20 דקות
25 דקות
הוראות הכנה
מפרידים את פרחי הכרובית, או מפשירים את פרחי הכרובית הקפואים כ-4 דקות על השיש.
בכרובית טרייה - משרים את פרחי הכרובית במים קרים כ-10 דקות ומייבשים עם מגבת נייר.
מרפדים תבנית בנייר אפייה, מפזרים עליו את פרחי הכרובית ומצפים את הפרחים בשמן זית - מערבבים עם הידיים.
בוזקים מלח ופלפל שחור מעל לכל הפרחים ואופים 20-30 דקות. ב-5 דקות האפייה האחרונות מומלץ להעביר את התנור למצב גריל לקבלת פרחי כרובית פריכים במיוחד.
הכרובית מוכנה כשהיא רכה, בודקים בעזרת מזלג בזהירות.
*שדרוג - כשמוציאים מהתנור ניתן לפזר על הכרובית שבבי גבינה צהובה או מוצרלה.
אם אהבתם את המתכון הזה כדאי שתשמרו את המתכונים הבאים:
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!