FoodisGood

חיפוש

פרחי כרובית ולתנור • מתכון סופר קל להכנה

על ידי FoodisGood  , , ,

פרחי כרובית בתנור - כתוספת מושלמת לכל ארוחה או כנשנוש בריא בפני עצמו. ניתן להשתמש בכרובית טרייה או בפרחי כרובית קפואה

  • זמן עבודה: 5 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
  • 5 דקות

    20 דקות

    25 דקות

מצרכים למתכון

1 כרובית גדולה או חבילת פרחי כרובית קפואים

מים

מלח

5-6 כפות שמן זית

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מפרידים את פרחי הכרובית, או מפשירים את פרחי הכרובית הקפואים כ-4 דקות על השיש.

בכרובית טרייה - משרים את פרחי הכרובית במים קרים כ-10 דקות ומייבשים עם מגבת נייר.

מרפדים תבנית בנייר אפייה, מפזרים עליו את פרחי הכרובית ומצפים את הפרחים בשמן זית - מערבבים עם הידיים.

בוזקים מלח ופלפל שחור מעל לכל הפרחים ואופים 20-30 דקות. ב-5 דקות האפייה האחרונות מומלץ להעביר את התנור למצב גריל לקבלת פרחי כרובית פריכים במיוחד.

הכרובית מוכנה כשהיא רכה, בודקים בעזרת מזלג בזהירות.

*שדרוג - כשמוציאים מהתנור ניתן לפזר על הכרובית שבבי גבינה צהובה או מוצרלה.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן