FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

תפוחי אדמה קטנים בתנור • המתכון הכי טוב

הגיע הזמן להכיר את המתכון שיגרום לתפוחי האדמה הקטנים שלכם להפוך לכוכבי הערב. קריספיים מבחוץ, רכים ומתפרקים מבפנים, ובציפוי של תערובת תבלינים שתעניק להם ניחוח וטעם מנצחים!

זמן עבודה: 15 דקות.

מצרכים:

  • 700 גרם תפוחי אדמה קטנים
  • 3 כפות שמן
  • 1 כף מיונז
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית כמון
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית תבלין גריל
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • מים ומלח לסיר

הוראות הכנה:

  1. מרתיחים מים בסיר עם כפית מלח, חוצים את תפוחי האדמה הקטנים ומבשלים במים עד לריכוך.
  2. בקערה בינונית מערבבים את שאר מצרכי המתכון – שמן, מיונז ותבלינים, עד למשחה חלקה.
  3. מסננים את תפוחי האדמה מהמים ומצננים מעט, מחממים תנור ל-200 מעלות.
  4. טובלים כל תפוחה אדמה במשחת התבלינים ומניחים על החלק השטוח בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  5. אופים את תפוחי האדמה בתנור החם עד שהם משחימים וקריספיים, הופכים ואופים עוד 3 דקות.
    בתאבון!

💡 עיקריות שיתאימו בול:

דילוג לתוכן