הגיע הזמן להכיר את המתכון שיגרום לתפוחי האדמה הקטנים שלכם להפוך לכוכבי הערב. קריספיים מבחוץ, רכים ומתפרקים מבפנים, ובציפוי של תערובת תבלינים שתעניק להם ניחוח וטעם מנצחים!
זמן עבודה: 15 דקות.
מצרכים:
- 700 גרם תפוחי אדמה קטנים
- 3 כפות שמן
- 1 כף מיונז
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כפית כמון
- 1/4 כפית כורכום
- 1/2 כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית תבלין גריל
- 1 כפית אבקת מרק עוף
- מים ומלח לסיר
הוראות הכנה:
- מרתיחים מים בסיר עם כפית מלח, חוצים את תפוחי האדמה הקטנים ומבשלים במים עד לריכוך.
- בקערה בינונית מערבבים את שאר מצרכי המתכון – שמן, מיונז ותבלינים, עד למשחה חלקה.
- מסננים את תפוחי האדמה מהמים ומצננים מעט, מחממים תנור ל-200 מעלות.
- טובלים כל תפוחה אדמה במשחת התבלינים ומניחים על החלק השטוח בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים את תפוחי האדמה בתנור החם עד שהם משחימים וקריספיים, הופכים ואופים עוד 3 דקות.
בתאבון!