FoodisGood

לא סלט • ממרח אבוקדו ביתי במרקם קרמי נהדר

אם לומר את האמת, אבוקדו הוא פשוט אחד מהמאכלים שאנחנו אוהבים לאכול בכפית, עם קצת מלח עליו כמובן. אבל תסמכו עלינו כשאנחנו אומרים לכם – מהממרח הזה אתם לא תצליחו להתעלם. הוא ישפר לכם את הכריך בצורה מפתיעה במיוחד. 10 דקות עבודה והוא מוכן!

לכריך המושלם:

מה צריך?

  • אבוקדו אחד גדול
  • כפית מיץ לימון סחוט
  • כפית מיונז
  • שן שום כתושה
  • 1/2 כפית מלח

איך מכינים?

  1. חוצים את האבוקדו ומרוקנים את תוכנו לתוך מעבד מזון (אפשר גם לקערית).
  2. מוסיפים לימון, מיונז, שום ומלח  ומעבדים עד לקבלת מרקם קרמי אחיד (אם החלטתם שלא להשתמש במעבד מזון, מעכו את האבוקדו עם מזלג וערבבו היטב).
  3.  זה הכל, תודו שזה סופר קל ומהיר. עכשיו תטעמו את הממרח :)

איך מאחסנים? קליק לשיטות לאחסון אבוקדו עוד קצת על אבוקדו >> שימושים מעניינים עם שמן אבוקדו עוד אופציה להכנת אבוקדו: מתכון לגוואקמולי

כל מה שרציתם לדעת על בורגול: בישול, ערכים תזונתיים ומתכונים
בורגול: איך מכינים + 7 מתכונים טעימים

הבורגול הוא מרכיב טעים וקל להכנה שניתן לשלב בכל ארוחה, אבל האם ידעתם שבורגול מסייע לעיכול ולו תכונות בריאותיות נחוצות? כל מה שרציתם לדעת על בורגול + 7 מתכונים טעימים ומגוונים בכתבה.

מתכון: גיוזה עוף ממש כמו במסעדה

לפניכם מתכון לאחת המנות הראשונות הכי פופולריות במסעדות אסייתיות בישראל – גיוזה עוף ביתיים. מהבצק – עד המילוי! קיימות אפשרויות רבות למילוי גיוזה, הפעם נתמקד במילוי הקלאסי – ירקות ועוף.

5 קינוחים פרווה קלים לשבת

מסופלה ועד קינוח בכוס – קינוחי פרווה לא חייבים להיות מסובכים. לפניכם 5 קינוחי פרווה שכל אחד יכול להכין לשבת

דילוג לתוכן