כמה פשוט – ככה טעים! ביום קיץ חם, כשרוצים לקבל בוסט של אנרגיה, או להתקרר בצורה הכי טעימה שיש, פשוט מכינים אייס קפה ביתי.
לפניכם מדריך להכנת אייס קפה ביתי עם מצרכים בסיסיים – זה קל, מהיר ומעולה!
זמן הכנה: כ- 5 דק'
מצרכים:
- 2 כפיות (גדושות) – קפה נמס.
- 1/4 כוס – מים רותחים.
- 1/4 כוס – חלב או תחליף חלב (שקדים / סויה וכד').
- 10-12 קוביות קרח.
- למי סוכר: 2 כפיות סוכר + 1/4 כוס מים חמים.
אופן ההכנה:
- מוזגים לכוס מאג את הנס קפה, החלב והמים הרותחים ומערבבים.
- מוסיפים לכוס המאג 4 קוביות קרח, מערבבים ומוודאים שהנס מתקרר.
- בבלנדר מרסקים 6 קוביות קרח.
- מוזגים את הנס הקר אל הבלנדר ומערבבים שוב למשך כ- 20 שניות.
- להכנת מי סוכר: מערבבים את הסוכר עם המים החמים ומוסיפים לאייס קפה המוכן, מערבבים היטב.
- לפני ההגשה מוסיפים לכוס 2 קוביות קרח ומערבבים.
- תיהנו!
תוספות מהנות מעל כוס האייס קפה:
- כדור גלידה בטעם וניל.
- דבש – מחליפים את הסוכר בדבש.
- סירופ שוקולד.
- קינמון גרוס.
- קצפת (מדריך להכנת קצפת ביתית).
- תמצית וניל – מחליפים את הסוכר ברבע כפית תמצית וניל.
- תוספת של אגוז מוסקט.