FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

איך מכינים אייס קפה ביתי + הצעות הגשה

כמה פשוט – ככה טעים! ביום קיץ חם, כשרוצים לקבל בוסט של אנרגיה, או להתקרר בצורה הכי טעימה שיש, פשוט מכינים אייס קפה ביתי.

לפניכם מדריך להכנת אייס קפה ביתי עם מצרכים בסיסיים – זה קל, מהיר ומעולה!

זמן הכנה: כ- 5 דק'

מצרכים:

  • 2 כפיות (גדושות) – קפה נמס.
  • 1/4 כוס – מים רותחים.
  • 1/4 כוס – חלב או תחליף חלב (שקדים / סויה וכד').
  • 10-12 קוביות קרח.
  • למי סוכר:  2 כפיות סוכר + 1/4 כוס מים חמים.

אופן ההכנה:

  1. מוזגים לכוס מאג את הנס קפה, החלב והמים הרותחים ומערבבים.
  2. מוסיפים לכוס המאג 4 קוביות קרח, מערבבים ומוודאים שהנס מתקרר.
  3. בבלנדר מרסקים 6 קוביות קרח.
  4. מוזגים את הנס הקר אל הבלנדר ומערבבים שוב למשך כ- 20 שניות.
  5. להכנת מי סוכר: מערבבים את הסוכר עם המים החמים ומוסיפים לאייס קפה המוכן, מערבבים היטב.
  6. לפני ההגשה מוסיפים לכוס 2 קוביות קרח ומערבבים.
  7. תיהנו!

תוספות מהנות מעל כוס האייס קפה:

  •  כדור גלידה בטעם וניל.
  • דבש – מחליפים את הסוכר בדבש.
  • סירופ שוקולד.
  • קינמון גרוס.
  • קצפת (מדריך להכנת קצפת ביתית).
  • תמצית וניל –  מחליפים את הסוכר ברבע כפית תמצית וניל.
  • תוספת של אגוז מוסקט.

אוספי עוגות מומלצות עם האייס קפה

דילוג לתוכן