FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מדריך: איך מכינים קצפת בסיסית + 3 קינוחי חובה

צננו את השמנת ואת כלי העבודה לפני תחילת ההקצפה, כך תוודאו שהקצפת שלכם תצא מוצלחת, יציבה וטובה יותר.

מה צריך?

  • 1 מיכל שמנת מתוקה 38%-32% (250 מ"ל)
  • 1 כף אבקת סוכר (או יותר תלוי במתיקות הרצויה)

אופן ההכנה

  1. הקציפו את השמנת המתוקה יחד עם אבקת הסוכר במיקסר או ידנית.
  2. המשיכו בהקצפה במהירות בינונית (או הקצפה מהירה ידנית) במשך 5-6 דקות, עד שהקצפת מסמיכה.
  3. איך יודעים שהקצפת מוכנה? הרימו את המטרפה ובדקו, אם נשאר לכם שפיץ והקצפת אינה נוזלת, היא מוכנה.

אל תגישו את הקינוחים הבאים בלי קצפת

סופלה

זאת עוגה? זה קינוח? זה סופלה! מתכונים מעולים להכנת סופלה שוקולד ביתיים בדיוק כמו שחלמתם תמיד – במינימום מאמץ!

>> למתכונים לסופלה

פאי תפוחים

מתכון קל וטעים לעוגת פאי תפוחים (גם בגרסת פרווה), מתאים להגשה עם קפה או תה, או סתם להתענג באמצע היום.

למתכון >> פאי תפוחים קלאסי

וופל בלגי

הקינוח הרשמי של בתי הקפה – מתכון לוופל בלגי ביתי שתמיד מצליח! מתאים להכנה במכונה לוופל בלגי או בתבנית.

למתכון >> וופל בלגי

דילוג לתוכן