צננו את השמנת ואת כלי העבודה לפני תחילת ההקצפה, כך תוודאו שהקצפת שלכם תצא מוצלחת, יציבה וטובה יותר.
מה צריך?
- 1 מיכל שמנת מתוקה 38%-32% (250 מ"ל)
- 1 כף אבקת סוכר (או יותר תלוי במתיקות הרצויה)
אופן ההכנה
- הקציפו את השמנת המתוקה יחד עם אבקת הסוכר במיקסר או ידנית.
- המשיכו בהקצפה במהירות בינונית (או הקצפה מהירה ידנית) במשך 5-6 דקות, עד שהקצפת מסמיכה.
- איך יודעים שהקצפת מוכנה? הרימו את המטרפה ובדקו, אם נשאר לכם שפיץ והקצפת אינה נוזלת, היא מוכנה.
אל תגישו את הקינוחים הבאים בלי קצפת
![](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2017/11/chocolate-souffle.jpg)
סופלה
זאת עוגה? זה קינוח? זה סופלה! מתכונים מעולים להכנת סופלה שוקולד ביתיים בדיוק כמו שחלמתם תמיד – במינימום מאמץ!
![](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2017/07/apple-tart.jpg)
פאי תפוחים
מתכון קל וטעים לעוגת פאי תפוחים (גם בגרסת פרווה), מתאים להגשה עם קפה או תה, או סתם להתענג באמצע היום.
למתכון >> פאי תפוחים קלאסי
![](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2014/11/belgian-waffles.jpg)
וופל בלגי
הקינוח הרשמי של בתי הקפה – מתכון לוופל בלגי ביתי שתמיד מצליח! מתאים להכנה במכונה לוופל בלגי או בתבנית.
למתכון >> וופל בלגי