FoodisGood

תעיזו: סלמון ברוטב מייפל משגע

הוא טעים בטריאקי ואפילו סתם כך עם מלח ופלפל, סלמון בתנור הוא אחת המנות הפופולריות ביותר בישראל. היום יש לנו המלצה בשבילכם – תעיזו! ותכינו את המתכון הבא לסלמון בזיגוג מייפל, אתם לא תתחרטו.

מה צריך?

  • 3 פילה סלמון נקי
  • 1/4 כוס סירופ מייפל
  • 2 כפיות רוטב סויה
  • 1 שן שום כתושה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/8 כפית פלפל שחור

איך מכינים?

  1. בקערה בינונית מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב.
  2. מסדרים את הסלמון בתבנית פיירקס עגולה ומכסים ברוטב.
  3. סוגרים עם ניילון נצמד ומניחים את הסלמון במקרר למשך 30 דקות. בזמן הזה הדג סופח את טעמי המרינדה בצורה הטובה ביותר.
  4. מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים את הסלמון 12-18 דקות, עד שהסלון מתפרק בקלות (יש לבדוק עם מזלג בזהירות).

יש לנו עוד מתכונים שאתם חייבים להכיר:

 

3 מרקים שהכי מתאימים למנה ראשונה

מרק למנה ראשונה זה תמיד פתרון מוצלח. הוא סופר קל להכנה ועוד יותר קל להגשה. ריכזנו 3 מתכונים מומלצים למרקים שהכי מתאימיםלמנות ראשונות.

פסטה תרד חלומית עם שום ופרמז'ן

אם אתם מחפשים מנה מפנקת במינימום עבודה ובתקציב נמוך – לפניכם המתכון המושלם! פסטה תרד עם שום ופרמז'ן בטעם נפלא. אל תפחדו להוסיף למנה את הטאץ' האישי שלכם ולשדרג אותה עם קוביות סלמון, גבינות אהובות, אפונה או כל תוספת אחרת שתרצו.

דילוג לתוכן