FoodisGood

tabouli-quinoa-salads
לילה טוב: 7 המלצות לארוחת ערב שמקדמת שינה + מתכונים
avocado-salad-boiled-eggs
6 מזונות מומלצים לחיזוק השיער ומניעת נשירה + מתכונים
vegan-chocolate-balls
5 מתכונים מזינים, קלים ומעניינים לשבוע חדש
bean-soup-recipe
5 מרקים כפריים לחמם את הגוף ואת הלב
popular-easy-recipes
35 מתכונים קלים ומומלצים (הכי פופולריים ⭐)
10 minutes dinners
15 ארוחות ערב עד 10 דקות עבודה 🍽️
BLUEBERRY OATMEAL MUFFINS
ארוחת בוקר בריאה וטעימה ב-10 דקות • מתכונים מהירים ⏰
Simple-chocolate-chip-cookies-2
11 עוגיות קלות להכנה (עד 10 דקות עבודה)
french-ratatouille-recipe
ארוחת שבת גורמה • 10 מתכונים שעושים את ההבדל
arancini-recipe
ארוחת שבת בסגנון איטלקי (המתכונים הכי שווים 🤩)
beginners-baking-recipes
14 מתכוני אפייה מתוקים הכי קלים למתחילים
uzbek-bread
16 לחמים ביתיים להוסיף לרפרטואר האפייה שלכם
beniza
בניצה - מאפה פילו וגבינה בלקני
health-bread
לחם בריאות • 5 מתכונים ביתיים וקלים

מוקפץ בקר ושעועית ירוקה בשום וג'ינג'ר

מתכון לרצועות בקר מוקפצות ברוטב סויה עם שום וג'ינג'ר, בליווי שעועית ירוקה ושומשום. מנת מוקפץ נהדרת מלאה בטעמים שקל להכין והכי כיף לאכול ביחד עם כל המשפחה.

מצרכים:

  • 450 גרם בשר בקר, רצוי מעט שומני, פרוס לרצועות דקות.
  • 450 גרם שעועית ירוקה, חתוכה
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1/4 כפית פלפל שחור טחון
  • 1/4 כפית מלח
  • 1כפית שמן לטיגון השעועית
  • 1 כף שמן לטיגון הבשר
  • 3 שיני שום כתושות
  • 2 כפות ג'ינג'ר טרי מגורר
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 1 כף חומץ יין אורז
  • 3 כפות סוכר
לקישוט:
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • 2 כפות שומשום

הוראות הכנה:

  1. חותכים את הבשר לרצועות דקות, מניחים בקערה גדולה ומייבשים עם נייר סופג. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הקורנפלור ומצפים היטב את הבשר. מניחים בצד.
  2. מחממים כפית אחת של שמן במחבת גדולה על אש בינונית ומטגנים את השעועית הירוקה 4-5 דקות. מוסיפים 2 כפות מים, מכסים ומאדים דקה נוספת. מעבירים את השעועית לצלחת ומסננים עודפי מים, אם יש.
  3. מחממים את המחבת על אש גבוהה ומוסיפים כף שמן. כשהשמן כמעט מעשן, מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך כדי ערבוב, עד שהבשר כמעט מבושל, 2 עד 3 דקות.
  4. מנמיכים לאש בינונית ומוסיפים שום, ג'ינג'ר, רוטב סויה, חומץ וסוכר. מערבבים במהירות לציפוי הבשר.
  5. מוסיפים את השעועית ירוקה, מערבבים היטב.
  6. מעבירים לקערת הגשה, מפזרים בצל ירוק ושומשום מעל ומגישים מייד.
    בתאבון!

אוהבי בשר – אל תפספסו:

עוד מוקפצים מעולים

🔥הכי פופולרי עכשיו!
דילוג לתוכן