FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

סלט פסטה משודרג עם פטה, בזיליקום ועגבניות מיובשות

שילוב מאוד מוצלח של מרכיבים יוצר לנו את סלט הפסטה המושלם הזה שמשלב גבינה פטה, בזיליקום, עגבניות מיובשות ורוטב נהדר של בלסמי ושום. סלט רענן, הסלט טעים ומשביע ומאוד קל להכנה! שילוב הטעמים מדויק אבל ניתן לשדרג את הסלט עם כל ירק או תוספת שאוהבים.

זמן הכנה: עד 20 דק'

מצרכים:

  • 300 גרם פסטה פנה
  • 200 גרם גבינת פטה מפוררת גס
  • 1/2 כוס עגבניות מיובשות קצוצות
  • 1 כוס עלי בזיליקום
  • 2 שיני שום קצוצות דק
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות רוטב בלסמי
  • 100 גרם צנוברים
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  1. מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות שעל גבי האריזה, מסננים ומצננים.
  2. מערבבים בקערה שום, שמן ורוטב בלסמי.
  3. מוסיפים פנימה את הפסטה, עגבניות מיובשות, עלי בזיליקום, מלח ופלפל ומערבבים.
  4. לפני ההגשה מפזרים מעל את הגבינה והצנוברים,
  5. מערבבים בעדינות ומגישים.
    בתאבון!

אוהבי פסטה – קבלו עוד מתכונים מעניינים:

 

דילוג לתוכן