הקינואה היא דגן טעים ומזין שניתן להשתמש בו במגוון מתכונים. אם אתם מחפשים כמה מתכוני קינואה חדשים כדי לשבור את השגרה, הנה 3 אפשרויות מעניינות ששווה לנסות:
פסטה זוקיני היא אחת הדרכים הטעימות וקלות ליהנות מהמנה האהובה, בלי רגשות אשם! עשויה מאטריות קישואים, שום ושמן זית, המנה הזו לא רק בריאה אלא גם טעימה להפליא.
המרינדה הופכת מנת פרגיות פשוטה למלאה בטעמים. כמובן שמומלץ להשרות כמה שיותר זמן, אבל אם אין לכם זמן, אפילו חצי שעה של השרייה תספיק! הנה כמה מתכונים מעניינים לפרגיות במרינדות שונות.
ברוקולי הוא מעצמת תזונה מלאה בוויטמינים, מינרלים, סיבים ונוגדי חמצון. ירק בצבע ירוק שדומה במעורפל לעץ מיניאטורי. קשור קשר הדוק לכרוב, נבטי בריסל, קייל וכרובית