אורחים חשובים מגיעים? יש אירוע שחייבים להפציץ? יום הולדת לילד/ה? וגם אם נמאס מהעוגות הקלות, כי הכל קטן עליכם – ריכזנו עוגות אקסטרה מושקעות שיעשו את אפקט ה-"וואו" שאתם מחפשים.
1. עוגת גבינה אוריאו ללא אפייה
עוגת גבינה אוריאו אדירה שמזכירה קצת גלידת וניל עוגיות את העוגה הזאת מכינים בקלות ללא אפייה והיא יכולה להיות הקינוח המנצח שלכם לאירוח בסופ"ש
מתכון: עוגת אוריאו
2. עוגת קרמבו חגיגית
עוגת קרמבו קלה להכנה וטעימה במיוחד שתמיד תשמחו לקבל ולתת. שכבות מענגות של שוקולד ושמנת, מוצלחת במיוחד בגרסה החלבית או פרווה לבחירתכם.
למתכון: עוגת קרמבו
3. עוגת גבינה אפויה עם שוקולד לבן, קוקוס ולוטוס
עוגת גבינה אפויה משודרגת בשילוב של שוקולד לבן, קוקוס ולוטוס – עוגה מעולה לאירוח ובמיוחד לשבת! שילוב שמגרה את כל החושים.
למתכון: עוגת גבינה עם קוקוס
4. טירמיסו קלאסי עם בישקוטי ביתי
אחד הקינוחים המוכרים והאהובים ביותר בעולם – טירמיסו! מתכון נהדר להכנת טירמיסו ביתי עם שכבות קרם מסקרפונה מענג ובישקוטי ביתי טבול בקפה. לא תאמינו כמה זה טעים.
למתכון: עוגת טירמיסו
5. עוגת שכבות שחיתות מושלמת
המתכון בהחלט מתאים לאלו שנהנים מהחיים – מתכון לעוגת שחיתות מעולה עשוייה מ-4 שכבות + ציפוי שוקולד. עוגה מושלמת ומרשימה במיוחד, מתאימה מאוד ליום הולדת
למתכון: עוגת שכבות
6. עוגת גבינה ופיצוחים בקרמל
עוגת גבינה מיוחדת למבוגרים עם ציפוי עשיר של מגוון אגוזים מקורמלים. העוגה מדהימה ביופיה ובטעמה ומתאימה מאוד לאירוח או כמתנה מתוקה ליום הולדת.
למתכון: עוגת גבינה פיצוחים
7. עוגת קטיפה אדומה
רד וולווט, עוגת הקטיפה האדומה, היא בהחלט המלכה של כל עוגות השכבות. בעלת נוכחות מרשימה בזכות הצבע האדום ובמרקם רך ועסיסי. מתכון מפורט, שלב אחד שלב, להכנת עוגת קטיפה אדומה מושלמת.
למתכון: עוגת קטיפה אדומה
8. קי-ליים פאי קלאסי
הקינוח הקלאסי האמריקאי הזה משלב את כל הטעמים הכי טובים – חמיצות, מתיקות ומרקם קראנצ'י שמשתלב עם קרם, לא פלא שהקינוח הזה כל-כך מפורסם! לפניכם המתכון הקלאסי להכנת קינוח הקי-ליים פאי האולטימטיבי!
למתכון: קי ליים פאי
9. עוגת שמרים הונגרית עם קינמון ואגוזים
הניחוח מדהים והטעם לגמרי עומד בציפיות! מתכון לעוגת שמרים הונגרית מסורתית ומאוד מפורסמת (אורנגלושקה). העוגה עשויה מכדורי שמרים עם קינמון, אגוזים וכל טוב.
למתכון: עוגת שמרים הונגרית
10. עוגת מוקה טבעונית
עוגת מוקה חגיגית שהכי הכי מתאימה להכין ליום הולדת של מישהו אהוב! עוגה מרשימה, ללא אפייה, טבעונית ובריאה ב-3 שכבות של טעם נפלא.
למתכון: עוגת מוקה טבעונית
11. עוגת קינדר בואנו חגיגית ומרשימה!
מתכון לעוגת קינדר בואנו מרשימה במיוחד שמכינים רק למישהו שממש אוהבים. ועגת שכבות בטעם נפלא – אתם חייבים לטעום אותה!
למתכון: עוגת קינדר בואנו
12. עוגת בבקה שמרים ופירות יבשים
כמו בקונדיטוריה – מתכון לעוגת שמרים בבקה במילוי עשיר של פירות יבשים וקינמון. כבונוס הבבקה בזיגוג סילאן ושקדים, מה שהופך אותה לעוגה המושלמת לט"ו בשבט ולכל השנה. מומלצת מאוד להגשה לאורחים!
למתכון: בבקה פירות יבשים
13. רולדת שוקולד במילוי קרם וניל
כל אחד יכול להכין עוגת רולדה מהממת! רולדת שוקולד כמו של פעם במילוי קרם וניל מפנק. קל להכין והכי כיף להגיש לאורחים. מצפים בהמון סוכריות שוקולד ומקבלים עוגה מנצחת.
למתכון: רולדת שוקולד
14. עוגת פנקייק עם קרם שוקולד
אין מי שלא אוהב פנקייק וכשמצרפים אליו קרם שוקולד עשיר מקבלים קינוח עוד יותר טעים. אז איך מכינים עוגת פנקייקים? מכינים פנקייק, מורחים קרם שוקולד בנדיבות ועורמים אחד על השני, קל!
למתכון: עוגת פנקייק
15. עוגת באונטי קוקוס ושוקולד
עוגת באונטי, שמשלבת קוקוס ושוקולד בצורה מושלמת, היא עוגה ממש מרשימה וטעימה – עוגה קלה להכנה, עסיסית שממולאת בקרם קוקוס בין שתי שכבות שוקולד מפנקות.
למתכון: עוגת באונטי
16. עוגת ביסקוויטים פודינג פיסטוק
מתכון לעוגת ביסקוויטים מיוחדת עם פודינג פיסטוק. עוגה מהממת שלא טועמים בכל יום! והכי כיף שהעוגה קלה להכנה. מתאימה לט"ו בשבט ולכל השנה.
למתכון: עוגת ביסקוויטים פיסטוק
17. עוגת זברה וניל-שוקולד ללא אפייה
עוגת זברה בטעמי גבינה, וניל ושוקולד על בסיס קראנץ' מפנק וכל זה בלי לאפות בכלל! העוגה סופר מגבינה והכי כיף שהיא גם קלה להכנה.
למתכון: עוגת זברה
18. עוגת לוטוס - עוגת גבינה קרה עם ממרח לוטוס
מתכון קל מאוד להכנת עוגת לוטוס מתוקה ללא אפייה. הבסיס הוא פירורי לוטוס, המילוי הוא עוגת גבינה קרה ולמעלה שכבת קרם לוטוס מפנקת. עוגת לוטוס היא המושלמת לאורחים, שבתות וחגים!
למתכון: עוגת לוטוס
טיפים להכנת עוגה מוצלחת:
- עוקבים אחר המתכון וההוראות באופן מדויק!
- משתמשים בכלים ובתבניות שמציינים בהוראות – כדי למנוע עוגה דחוסה, עוגה שקועה, עוגה שעולה על גדותיה וכו'.
- אם מצויין במתכון לעשות שימוש ברכיבים בטמפרטורת החדר, עשו זאת.
- ההבדל בין הצלחה לכישלון באפייה יכול להיות בעקבות כף סוכר שנמדדה לא נכון. מדידת רכיבים כראוי היא הכרחית, הצטיידו בכלי מדידה מתאימים.
- תנור לא מדויק יכול להרוס את המאפה. הפתרון הזול והטוב ביותר הוא מדחום לתנור.