FoodisGood

FOODISGOOD

עוגות מושקעות: 7 מתכוני עוגות למתקדמים באפייה

עוגת 8 הטעמים

אורחים חשובים מגיעים? יש אירוע שחייבים להפציץ? יום הולדת לילד/ה? וגם אם נמאס מהעוגות הקלות, כי הכל קטן עליכם – ריכזנו 7 עוגות אקסטרה מושקעות שיעשו את אפקט ה-"וואו" שאתם מחפשים.

עוגת סברינה מקצועית כמו בצרפת

עוגת סברינה היא בעצם עוגת שמרים טבולה בסירופ סוכר ורום. לעוגות סברינה מגוון אופציות וגרסאות, אבל סברינה כזאת עוד לא ראיתם. אמנם העוגה דורשת מעט ידע מוקדם באפייה, אבל במעקב מדויק אחר ההוראות כל אחד יוכל להכין את העוגה הנפלאה הזאת. (זמן עבודה 1 שעה)

למתכון עוגת סברינה מקצועית

עוגת שכבות שחיתות מושלמת ליום הולדת

המתכון בהחלט מתאים לאלו שנהנים מהחיים – מתכון לעוגת שחיתות מעולה עשוייה מ-4 שכבות + ציפוי שוקולד. עוגה מושלמת ומרשימה במיוחד, מתאימה מאוד ליום הולדת למבוגרים (זמן עבודה 1 שעה)

למתכון עוגת שכבות שחיתות

פאי פרג עם פירורי קרמבל מענגים

אם אתם משקיענים ואוהבים לפנק את הקרובים שלכם במאפים מנצחים המתכון הבא הוא בשבילכם! מתכון מעולה ומפורט במיוחד לפאי פרג – מוצלח ונימוח, מעולה כמתנה לכל אירוע. (זמן עבודה 1 שעה)

למתכון עוגת פאי פרג

עוגת 8 הטעמים

עוגת רושם אמיתי בלא פחות משמונה טעמים מגרים במיוחד! בסיס עוגת גבינה קרה בטעמים אוראו, ריבת חלב, ממרח לוטוס, קפוצי'נו, שוקולד לבן, חלבה, פירות יער וחמאת בוטנים. (זמן עבודה שעה ורבע)

למתכון עוגת 8 טעמים

טארט שזיפים מקצועי

טארט עשיר במיוחד
מורכב מ-4 חלקים :
בסיס
קרם שקדים
קרם פטיסייר
עיטור שזיפים (זמן עבודה שעה ורבע)

למתכון עוגת טארט שזיפים

עוגת בומב שוקולד 6 שכבות מפתיעה

המתכון של מעיין מסיכה לעוגת בומב 6 שכבות ללא אפייה כלל! עוגה שמשגע את האורחים (מתאימה מאוד ליום הולדת למבוגרים).
הכינו עוגת בומב עם קינדר בואנו, נוטלה ועוד הפתעות.. (זמן עבודה שעה ו-35 דק')

למתכון עוגת בומב שוקולד

עוגת פיניאטה מלאה בהפתעות!

מבחוץ אלגנטית ויפה, מבפנים מתגלים מלא הפתעות – עדשים משוקולד (לילדים), מטבעות שוקולד (לחנוכה), או כל רעיון אחר שתבחרו. בתיאבון! (זמן עבודה 3 שעות)

למתכון עוגת פיניאטה

טיפים להכנת עוגה מוצלחת:​

  •  עוקבים אחר המתכון וההוראות באופן מדויק!
  • משתמשים בכלים ובתבניות שמציינים בהוראות – כדי למנוע עוגה דחוסה, עוגה שקועה, עוגה שעולה על גדותיה וכו'.
  • אם מצויין במתכון לעשות שימוש ברכיבים בטמפרטורת החדר, עשו זאת.
  • ההבדל בין הצלחה לכישלון באפייה יכול להיות בעקבות כף סוכר שנמדדה לא נכון. מדידת רכיבים כראוי היא הכרחית, הצטיידו בכלי מדידה מתאימים.
  • תנור לא מדויק יכול להרוס את המאפה. הפתרון הזול והטוב ביותר הוא מדחום לתנור.

מתכוני קינוחים מתוקים נוספים

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *