FoodisGood

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook

קבלו מתכונים ואוספים חדשים ישירות למייל

עוגת ביסקוויטים פודינג פיסטוק מדהימה

מתכון לעוגת ביסקוויטים מיוחדת עם פודינג פיסטוק. עוגה מהממת שלא טועמים בכל יום! והכי כיף שהעוגה קלה להכנה. מתאימה לט"ו בשבט ולכל השנה.

זמן הכנה: 20 דק' | סה"כ: 3 שעות ו-20 דק'

מצרכים:

לאינסטנט פודינג פיסטוק:

  • 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 שמנת מתוקה
  • 2 כוסות חלב
  • 2 כפות סוכר
  • 4 כפות גדושות מחית פיסטוק

לקצפת מעל:

  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר

להרכבת העוגה:

  • 500 גרם ביסקוויטים
  • כוס חלב לטבילת הביסקוויטים
  • פיסטוקים קצוצים לקישוט (אופציונלי)

הוראות הכנה:

מכינים את הפודינג:

  1. שופכים לקערת מיקסר שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל וסוכר ומתחילים להקציף. לאחר כדקה, מוסיפים את מחית הפיסטוק וממשיכים להקציף עד שמתקבל קרם חלק יציב.

מכינים את הקצפת:

  1. בקערת מיקסר מקציפם שמנת מתוקה עם סוכר, עד לקבלת קצפת יציבה.

מרכיבים את העוגה:

  1. טובלים לשנייה ביסקוויטים בחלב ומניחים בתחתית תבנית מלבנית בגודל 18*30 בשתי שכבות של ביסקוויטים.
  2. מורחים בעדינות מחצית מכמות הפודינג על הביסקוויטים, מכסים בשתי שכבות נוספות של ביסקוויטים טבולים בחלב ומורחים את יתרת הפודינג מעל. מיישרים מעט.
  3. מורחים את הקצפת המתוקה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך הלילה, או למשך 3 שעות לפחות.
  4. מקשטים בפיסטוקים קצוצים, פורסים ומגישים.
    בתאבון!

עוד מתכוני עוגות מעניינות!

שיתוף

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *