FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

עוגת באונטי קוקוס ושוקולד משגעת

עוגת באונטי, שמשלבת קוקוס ושוקולד בצורה מושלמת, היא עוגה ממש מרשימה וטעימה – עוגה קלה להכנה, עסיסית שממולאת בקרם קוקוס בין שתי שכבות שוקולד מפנקות.

מתכון לעוגת באונטי

זמן הכנה: 15 דק' | זמן אפייה: 50 דק' | סה"כ: שעה ו-10 דקות

מצרכים:

לעוגה:

  • 210 גרם קמח לבן
  • 3 ביצים
  • 1 חלמון ביצה
  • 170 גרם סוכר
  • 100 מ"ל חלב
  • 100 מ"ל שמן קנולה
  • 4 כפות קקאו
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • קורט מלח

למילוי הקוקוס:

  • 1 חלבון
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 70 מ"ל שמנת מתוקה
  • 2 כפות קורנפלור
  • 120 גרם שבבי קוקוס
  • קורט מלח

לאפייה:

  • תבנית קוגלהוף 24 ס"מ
  • שמן או חמאה
  • מעט פירורי לחם

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל – 180 מעלות, משמנים תבנית אפייה ומפזרים מעט פירורי לחם.

להכנת המילוי קוקוס:

  1. מקציפים חלבון עם קורט מלח לקצף נוקשה.
  2. מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים רק עד שילוב המרכיבים.
  3. מוסיפים שמנת, קורנפלור, קוקוס, מערבבים ומאחדים עם מרית.

להכנת העוגה:

  1. מקציפים ביצים עם סוכר עד לקבלת תערובת תפוחה, שופכים לאט שמן, תוך כדי הקצפה ואז חלב.
  2. מנפים פנימה קמח, קקאו ואבקת אפייה, מערבבים עם מרית.
  3. שופכים מחצית מתערובת העוגה בתבנית האפייה, שופכים מעל את מילוי הקוקוס
    ואז שופכים את שאר תערובת העוגה.
  4. אופים במשך 50 דקות ב-180 מעלות, מצננים, מפזרים אבקת סוכר מעל ומגישים.
    בתאבון!

עוד מתכוני קוקוס טעימים במיוחד:

עוד עוגות שוקולד מושקעות

דילוג לתוכן