למכורים בלבד! מתכון לפאי שוקולד צ'יפס בבצק פריך, המלית מורכבת משוקולד צ'יפס ופקאנים והיא מתוקה מתוקה. מכינים בקלות ומגישים עם כדור גלית וניל.
מצרכים:
- 1 חבילת בצק פריך מתוק קנוי או מתכון לבצק פריך ביתי
- 2 ביצים גדולות
- 1/2 כוס קמח לבן
- 1/2 כוס סוכר
- 1/2 כוס סוכר חום
- 3/4 כוס חמאה, מרוככת
- 1 כוס שוקולד צ'יפס (רצוי משוקולד מריר)
- 1 כוס פקנים או אגוזי מלך קצוצים
הוראות הכנה:
- מחממים תנור ל – 160 מעלות ומשמנים תבנית פאי עגולה בקוטר 23 ס"מ.
- בקערת מיקסר מקציפים ביצים במהירות גבוהה, עד לקבלת קצף יציב, מוסיפים קמח, סוכר, סוכר חום וחמאה ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
- שופכים פנימה שוקולד צ'יפס ואגוזים ומערבבים בעדינות.
- מניחים את הבצק הפריך על תבנית האפייה ומהדקים בידיים את הבצק לדפנות ולתחתית.
- יוצקים את המלית על הבצק ואופים במשך 55-60 דקות או עד שהסכין שננעצת במרכז העוגה יוצאת נקייה.
- מניחים להתקרר על רשת ומגישים.
בתאבון!
תוכלו להכין גם: עוגיות שוקולד צ'יפס | מאפינס שוקולד צ'יפס | עוגת שוקולד צ'יפס בחושה