FoodisGood

פאי שוקולד צ'יפס, תתכוננו להתאהב בפאי הכי טעים שיש!

למכורים בלבד! מתכון לפאי שוקולד צ'יפס בבצק פריך, המלית מורכבת משוקולד צ'יפס ופקאנים והיא מתוקה מתוקה. מכינים בקלות ומגישים עם כדור גלית וניל.

מצרכים:

  • 1 חבילת בצק פריך מתוק קנוי או מתכון לבצק פריך ביתי
  • 2 ביצים גדולות
  • 1/2 כוס קמח לבן
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 3/4 כוס חמאה, מרוככת
  • 1 כוס שוקולד צ'יפס (רצוי משוקולד מריר)
  • 1 כוס פקנים או אגוזי מלך קצוצים

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל – 160 מעלות ומשמנים תבנית פאי עגולה בקוטר 23 ס"מ.
  2. בקערת מיקסר מקציפים ביצים במהירות גבוהה, עד לקבלת קצף יציב, מוסיפים קמח, סוכר, סוכר חום וחמאה ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. שופכים פנימה שוקולד צ'יפס ואגוזים ומערבבים בעדינות.
  4. מניחים את הבצק הפריך על תבנית האפייה ומהדקים בידיים את הבצק לדפנות ולתחתית.
  5. יוצקים את המלית על הבצק ואופים במשך 55-60 דקות או עד שהסכין שננעצת במרכז העוגה יוצאת נקייה.
  6. מניחים להתקרר על רשת ומגישים.
    בתאבון!

תוכלו להכין גם:  עוגיות שוקולד צ'יפס | מאפינס שוקולד צ'יפס | עוגת שוקולד צ'יפס בחושה 

עוד מתכוני פאי מושלמים

שיתוף
WhatsApp
Facebook
Pinterest
Email
דילוג לתוכן