FoodisGood

חדש באתר
עקבו אחרינו ברשתות החברתיות

מתכון: עוגת קינדר בואנו חגיגית ומרשימה!

מתכון לעוגת קינדר בואנו מרשימה במיוחד שמכינים רק למישהו שממש אוהבים. ועגת שכבות בטעם נפלא – אתם חייבים לטעום אותה!

זמן עבודה: 40 דקות | תבנית: עגולה עמוקה בקוטר 18 ס"מ

מצרכים:

לעוגה

  • 2 כוסות קמח
  • 1.5 כוסות סוכר
  • ½ כוס אבקת קקאו
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • קורט מלח
  • 1 כוס + 2 כפות חלב 3%, בטמפרטורת החדר
  • 2 ביצים, בטמפרטורת החדר
  • ¼ כוס שמן
  • 4 כפות חמאה מומסת
  • 1 כפית חומץ לבן או חומץ תפוחים
  • 1 כפית תמצית בטעם אגוזי לוז ושוקולד

לקרם

  • 1 כוס חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר
  • 1.5 כוסות אבקת סוכר
  • 1 כוס ממרח שוקולד קינדר בואנו

לקישוט העוגה

  • ½ כוס שוקולד מריר
  • 1 כף חמאה
  • חפיסת קינדר בואנו
  • סוכריות שוקולד

הוראות הכנה:

הכנת העוגה

  1. מרפדים תבנית עגולה עמוקה בקוטר 18 ס"מ בנייר אפיה משומן.
  2. מחממים תנור ל -175 מעלות.
  3. מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה קמח, סוכר, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח.
    במהירות נמוכה למשך 30 שניות.
  4. מוסיפים חלב, ביצים, שמן, תמצית בטעם אגוזי לוז וחמאה. מערבבים רק עד שהבלילה חלקה, בערך 15
    שניות.
  5. מוסיפים חומץ ומערבבים עוד 10 שניות.
  6. יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה ואופים כשעה ו -20 דקות, או עד שקיסם הננעץ יוצא יבש.
  7. נותנים לעוגה להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר.
  8. מעבירים סכין בין העוגה לדפנות תבנית האפייה לשחרור העוגה מהתבנית.
  9. מניחים את העוגה על גבי רשת, חותכים את העוגה לרוחבה ליצירת שתי שכבות.

הכנת הקרם

  1. מקציפים את החמאה למשך כמה דקות.
  2. מוסיפים אבקת סוכר לחמאה ומקציפים יחד.
  3. ממיסים שוקולד קינדר בקערה ומשאירים בצד לדקה להתקרר.
  4. מוסיפים את שוקולד הקינדר בואנו ומקציפים שוב.

להרכבת העוגה

  1. מורחים קרם חמאה על שכבת העוגה הראשונה.
  2. מניחים את השכבה הבאה ומכסים את כל העוגה בקרם.
    השאירו מעט קרם לקישוט.
  3. הניחו לקרם להתקשות במקרר למשך 20 דקות לערך.

להכנת הקישוט

  1. ממיסים שוקולד מריר עד לקבלת תערובת חלקה.
  2. מערבבים פנימה את החמאה.
  3. מעבירים לשקית זילוף.
    מטפטפים בזהירות לאורך דפנות העוגה. השאירו להתייצב למשך זמן קצר.
  4. מצפים את העוגה בשארית הקרם, מפזרים מעל קינדר יחד עם הסוכריות.

עוד עוגות מושקעות

שיתוף

תגובות

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *