FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

5 מתכוני גלידת סורבה ביתית מ-2 מצרכים בלבד

האמת? אין פשוט מזה; גלידת סורבה היא קינוח פשוט, טעים וסופר קל. טוחנים פרי עם דבש, מקפיאים – וזה כל הסיפור.

הכלים שתצטרכו:

  • בלנדר (רגיל או מוט)
  • תבנית קלקר או תבנית סיליקון שמתאימה להקפאה (עדיף עם מכסה אבל אפשר להשתמש גם בניילון נצמד)

1. מתכון לגלידת סורבה אפרסק

 
מרכיבים:
מספר מנות: 4
  • 450 גרם – אפרסק קפוא, חתוך לקוביות
  • 85 גרם – דבש
הוראות הכנה:
  1. בעזרת הבלנדר טוחנים במשך כ-5 דק', אפרסק ודבש עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מעבירים לתבנית, מכסים ומכניסים למקפיא עד להקפאה מוחלטת. תהנו!

2. מתכון לגלידת סורבה מנגו

מרכיבים:
מספר מנות: 4
  • 450 גרם – מנגו קפוא, חתוך לקוביות
  • 85 גרם – דבש
הוראות הכנה:
  1. בעזרת הבלנדר טוחנים במשך כ-5 דק', מנגו ודבש עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מעבירים לתבנית, מכסים ומכניסים למקפיא עד להקפאה מוחלטת.

3. מתכון לגלידת סורבה מלון

מרכיבים:
מספר מנות: 4
  • 450 גרם – מלון קפוא, חתוך לקוביות
  • 85 גרם – דבש
הוראות הכנה:
  1. בעזרת הבלנדר טוחנים במשך כ-5 דק', מלון ודבש עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מעבירים לתבנית, מכסים ומכניסים למקפיא עד להקפאה מוחלטת.

4. מתכון לגלידת סורבה אוכמניות

מרכיבים:
מספר מנות: 4
  • 450 גרם – אוכמניות קפואות
  • 85 גרם – דבש
הוראות הכנה:
  1. בעזרת הבלנדר טוחנים במשך כ-5 דק', אוכמניות ודבש עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מעבירים לתבנית, מכסים ומכניסים למקפיא עד להקפאה מוחלטת. תהנו!

5. מתכון לגלידת סורבה תותים

מרכיבים:
מספר מנות: 4
  • 450 גרם – תותים קפואים
  • 85 גרם – דבש
הוראות הכנה:
  1. בעזרת הבלנדר טוחנים במשך כ-5 דק', תותים ודבש עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מעבירים לתבנית, מכסים ומכניסים למקפיא עד להקפאה מוחלטת. תהנו!

טיפים ושדרוגים

  • רצוי להיעזר במשקל מטבח לדיוק מושלם.
  • להנאה מיטבית הוסיפו לסורבה חתיכות פרי קצוץ טרי לאחר הטחינה.
  • ניתן לשדרג את הגלידה ולהוסיף נענע לבלנדר.
  • אפשר להחליף את הדבש במי סוכר (אנחנו מעדיפים דבש).

מומלצים:

דילוג לתוכן