המתכון שלנו לקבב הוא המתכון הקלאסי בלי תוספות מיוחדות פשוט קבב עסיסי ומוצלח שמכינים ממש בקלות. כשחם מידי בחוץ או כשלא מתחשק לבשל שעות במטבח – הקבב הזה הוא פתרון מצוין לארוחת צהריים לכל המשפחה! מגישים עם פיתות חמות, חומוס וסלטים ופשוט נהנים.
שימו ❤️ יש לנו אוסף מושלם לאוהבי הקבב >> 3 מתכוני קבב מעולים
זמן עבודה: 15 דקות | כ-20 קבבים, תלוי בגודל הקציצה שמעצבים
מצרכים:
- 1 ק"ג בשר טחון
- 150 גרם שומן כבש טחון
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 2 שיני שום כתושות
- 2 בצלים קצוצים דק דק
- 1/2 עגבנייה מגוררת
- צרור פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה:
- בקערה גדולה מערבבים את הבשר הטחון עם השומן הטחון.
- מוסיפים לקערה את שאר מצרכי הקבב ומערבבים היטב.
- יוצרים צורת קבב מוארכת, אבל לא ארוך מידי. אפשר לשפד את הקבב על מקלות שיפוד קטנים או לסדר אותם בתבנית זה לצד זה.
- מכסים את תבנית הקבבים בנייר אפייה ומעליו נייר כסף.
- מחממים תנור ל-200 מעלות, כשחם מכניסים את התבית לצלייה של בערך 30 דקות.
- לאחר 15 דקות צלייה מסירים את הכיסוי מהקבב וממשיכים באפייה עד שהקבבים שחומים ויפים.
- מומלץ לאכול בעודו חם! בתאבון!