FoodisGood

קבב בתנור ב-15 דקות עבודה!

המתכון שלנו לקבב הוא המתכון הקלאסי בלי תוספות מיוחדות פשוט קבב עסיסי ומוצלח שמכינים ממש בקלות. כשחם מידי בחוץ או כשלא מתחשק לבשל שעות במטבח – הקבב הזה הוא פתרון מצוין לארוחת צהריים לכל המשפחה! מגישים עם פיתות חמות, חומוס וסלטים ופשוט נהנים.

שימו ❤️ יש לנו אוסף מושלם לאוהבי הקבב >> 3 מתכוני קבב מעולים

זמן עבודה: 15 דקות | כ-20 קבבים, תלוי בגודל הקציצה שמעצבים

מצרכים:

  • 1 ק"ג בשר טחון
  • 150 גרם שומן כבש טחון
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 בצלים קצוצים דק דק
  • 1/2 עגבנייה מגוררת
  • צרור פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים את הבשר הטחון עם השומן הטחון.
  2. מוסיפים לקערה את שאר מצרכי הקבב ומערבבים היטב.
  3. יוצרים צורת קבב מוארכת, אבל לא ארוך מידי. אפשר לשפד את הקבב על מקלות שיפוד קטנים או לסדר אותם בתבנית זה לצד זה.
  4. מכסים את תבנית הקבבים בנייר אפייה ומעליו נייר כסף.
  5. מחממים תנור ל-200 מעלות, כשחם מכניסים את התבית לצלייה של בערך 30 דקות.
  6. לאחר 15 דקות צלייה מסירים את הכיסוי מהקבב וממשיכים באפייה עד שהקבבים שחומים ויפים.
  7. מומלץ לאכול בעודו חם! בתאבון!

עוד מתכוני בשר טחון מהירים:

שיתוף
WhatsApp
Facebook
Pinterest
Email
דילוג לתוכן