טבעות בצל ביתיות

על ידי FoodisGood  ,

גם אתם רוצים להכין בבית טבעות בצל מקצועיות כמו במסעדות, עם טעם נהדר ומרקם פריך? הנה מתכון מעולה ופשוט מאוד שלא מאכזב אף פעם. מתכון קל לטבעות בצל ביתיות בטעם נפלא.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 20 דקות

    10 דקות

    30 דקות

  • 20-25 טבעות בצל

מצרכים למתכון

1-2 בצלים גדולים

ביצה

כפית גדושה שום כתוש

כפית חרדל

1/2 כוס קמח

3 כפות גדושות פירורי לחם

כפית אבקת מרק עוף

מלח לפי הטעם

הוראות הכנה

את הבצל קולפים ופורסים לטבעות בינוניות. מפרידים כל טבעת לטבעות קטנות.

מכינים צלוחית 1: ביצה טרופה מעורבבת עם חרדל ושום.

מכינים צלוחית 2: קמח מעורבב עם אבקת מרק, פירורי לחם ומעט מלח.

בינתיים מחממים שמן עמוק במחבת רחבה.

טובלים את טבעות הבצל בקערת הביצה ומערבבים היטב לכיסוי כל הצדדים באופן שווה.

מעבירים את טבעות הבצל לקערת הקמח ומערבבים היטב לכיסוי מכל בצדדים.

מטגנים בשמן רותח עד להזהבה, הופכים ומטגנים עד להזהבת הצד השני. חשוב לטגן בכמה פעמים ולשים לב שהטבעות לא נדבקות זו לזו.

מוציאים לנייר סופג ומגישים חם לצד רטבים.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00