
טבעות בצל ביתיות
על ידי FoodisGood מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים
גם אתם רוצים להכין בבית טבעות בצל מקצועיות כמו במסעדות, עם טעם נהדר ומרקם פריך? הנה מתכון מעולה ופשוט מאוד שלא מאכזב אף פעם. מתכון קל לטבעות בצל ביתיות בטעם נפלא.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
-
20 דקות
10 דקות
30 דקות
- 20-25 טבעות בצל
הוראות הכנה
את הבצל קולפים ופורסים לטבעות בינוניות. מפרידים כל טבעת לטבעות קטנות.
מכינים צלוחית 1: ביצה טרופה מעורבבת עם חרדל ושום.
מכינים צלוחית 2: קמח מעורבב עם אבקת מרק, פירורי לחם ומעט מלח.
בינתיים מחממים שמן עמוק במחבת רחבה.
טובלים את טבעות הבצל בקערת הביצה ומערבבים היטב לכיסוי כל הצדדים באופן שווה.
מעבירים את טבעות הבצל לקערת הקמח ומערבבים היטב לכיסוי מכל בצדדים.
מטגנים בשמן רותח עד להזהבה, הופכים ומטגנים עד להזהבת הצד השני. חשוב לטגן בכמה פעמים ולשים לב שהטבעות לא נדבקות זו לזו.
מוציאים לנייר סופג ומגישים חם לצד רטבים.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!