קרוטוני כרובית צלויים בתנור

על ידי FoodisGood  , ,

קרוטונים רגילים כולנו מכירים, אבל קרוטוני כרובית הם השיגעון החדש של החורף. הם מתאימים למרק, או סתם לנשנוש בצלחת והם יפים ומזמינים. מתכון קל במיוחד לקרוטוני כרובית מתובלים בתנור.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 15 דקות

    35 דקות

    50 דקות

מצרכים למתכון

ראש כרובית גדול

תיבול אופציה 1

2 כפות שמן זית

כפית מלח ים אטלנטי

תיבול אופציה 2

כפית מלח ים אטלנטי

ביצה טרופה

כוס וחצי פתיתי גבינה צהובה / פירורי לחם (לא חובה)

הוראות הכנה

מפרידים את הכרובית לפרחים ושוטפים היטב. מעבירים למסננת לייבוש.

לתיבול אופציה 1:

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומפזרים את פרחי הכרובית.

משמנים עם 2 כפות שמן זית, בוזקים מלח ים ומערבבים היטב לכיסוי כל פרחי הכרובית באופן שווה.

אופים במשך 35 דקות, או עד שהכרובית פריכה מספיק.

לתיבול אופציה 2:

מסדרים קערית עם ביצה טרופה מעורבבת עם מלח וקערית נוספת עם פתיתי גבינה צהובה או פירורי לחם.

טובלים כל כרובית בביצה ומיד לאחר מכן בפתיתי הגבינה או בפירורי הלחם.

מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן.

אופים במשך 35 דקות, עד להשחמה.

ניתן להוסיף למרק, סלט או סתם לנשנש בצלחת

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00