לחמניות 5 הגבינות • ללא התפחה רק לערבב ולתנור

על ידי FoodisGood  , ,

אילנה לוי עם עוד מתכון משגע לארוחת הערב, לשבועות או לאירוח חלבי. לחמניות עם 5 סוגי גבינות, כל-כך עשירות וטעימות בתוספת זיתים שחורים! מהמתכון יוצאות 40-45 לחמניות, ניתן להקפיא ולהפשיר מספר דקות במיקרוגל.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 15 דקות

    25 דקות

    40 דקות

  • 40-45 לחמניות

מצרכים למתכון

3 כוסות קמח תופח

3 ביצים

250 גר' גבינת קוטג' 5%

250 גר' גבינת חמד 5%

250 גר' גבינה צפתית 5%

250 גר' גבינה לבנה 5%

250 גר' גבינה צהובה 9%

קופסת טבעות זיתים שחורים

1/4 כוס מים

1/2 כפית פלפל שחור

מעט מלח (ממש מעט, הגבינות והזיתים מלוחים מספיק)

מעט אגוז מוסקט מגורר (לא חובה אבל ממש כדאי)

הוראות הכנה

נתחיל בגירוד הגבינות הקשות בפומפייה.

נעביר את הגבינות לקערה גדולה מאוד ואליה נוסיף את שאר מצרכי הלחמניות.

נערבב היטב עד לבלילה אחידה.

בידיים רטובות ניצור מבלילת הלחמניות עיגולים ונניח על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה מדומן קלות.

נפזר שומשום ונרסס מעט ספריי שמן מעל לכל לחמנייה.

נאפה בתנור חם על 180 מעלות 25-30 דקות, עד להזהבה יפה של הלחמניות.

המתכון של אילנה לוי הוא הפתרון המושלם לארוחת ערב, עוד מתכונים קלים וטעימים שלא כדאי לפספס:

שתפו את המתכון >>

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

אולי יעניין אותך...

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.