
לחמניות 5 הגבינות • ללא התפחה רק לערבב ולתנור
על ידי FoodisGood לחם ומאפים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים
אילנה לוי עם עוד מתכון משגע לארוחת הערב, לשבועות או לאירוח חלבי. לחמניות עם 5 סוגי גבינות, כל-כך עשירות וטעימות בתוספת זיתים שחורים! מהמתכון יוצאות 40-45 לחמניות, ניתן להקפיא ולהפשיר מספר דקות במיקרוגל.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
15 דקות
25 דקות
40 דקות
- 40-45 לחמניות
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
נתחיל בגירוד הגבינות הקשות בפומפייה.
נעביר את הגבינות לקערה גדולה מאוד ואליה נוסיף את שאר מצרכי הלחמניות.
בידיים רטובות ניצור מבלילת הלחמניות עיגולים ונניח על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה מדומן קלות.
נפזר שומשום ונרסס מעט ספריי שמן מעל לכל לחמנייה.
נאפה בתנור חם על 180 מעלות 25-30 דקות, עד להזהבה יפה של הלחמניות.
המתכון של אילנה לוי הוא הפתרון המושלם לארוחת ערב, עוד מתכונים קלים וטעימים שלא כדאי לפספס:
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:












1 דירוגים וחוות דעת
לירן
מושלםםםם אווריריות ופריכות מבחוץ! שני מגשים חוסלו כמו כלום…