
לחמניות 5 הגבינות • ללא התפחה רק לערבב ולתנור
על ידי FoodisGood לחם ומאפים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים
אילנה לוי עם עוד מתכון משגע לארוחת הערב, לשבועות או לאירוח חלבי. לחמניות עם 5 סוגי גבינות, כל-כך עשירות וטעימות בתוספת זיתים שחורים! מהמתכון יוצאות 40-45 לחמניות, ניתן להקפיא ולהפשיר מספר דקות במיקרוגל.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
15 דקות
25 דקות
40 דקות
- 40-45 לחמניות
מצרכים למתכון
3 כוסות קמח תופח
3 ביצים
250 גר' גבינת קוטג' 5%
250 גר' גבינת חמד 5%
250 גר' גבינה צפתית 5%
250 גר' גבינה לבנה 5%
250 גר' גבינה צהובה 9%
קופסת טבעות זיתים שחורים
1/4 כוס מים
1/2 כפית פלפל שחור
מעט מלח (ממש מעט, הגבינות והזיתים מלוחים מספיק)
מעט אגוז מוסקט מגורר (לא חובה אבל ממש כדאי)
הוראות הכנה
נתחיל בגירוד הגבינות הקשות בפומפייה.
נעביר את הגבינות לקערה גדולה מאוד ואליה נוסיף את שאר מצרכי הלחמניות.
נערבב היטב עד לבלילה אחידה.
בידיים רטובות ניצור מבלילת הלחמניות עיגולים ונניח על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה מדומן קלות.
נפזר שומשום ונרסס מעט ספריי שמן מעל לכל לחמנייה.
נאפה בתנור חם על 180 מעלות 25-30 דקות, עד להזהבה יפה של הלחמניות.
המתכון של אילנה לוי הוא הפתרון המושלם לארוחת ערב, עוד מתכונים קלים וטעימים שלא כדאי לפספס:

איך מכינים גנאש שוקולד לבן לציפוי? מדריך של מקצוענים
הפתיעו את כולם עם גנאש שוקולד לבן שמרים כל קינוח לקלאסיקה של מתיקות ויצירתיות!

מקלות לחם שום ופרמז'ן
מקלות לחם עם פרמז'ן שיהפכו כל ארוחה למופלאה – פריכים מבחוץ, רכים מבפנים. קל להכנה, מושלם כתוספת או כנשנוש מהיר!
![עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]](https://www.foodisgood.co.il/wp-content/uploads/2025/03/1398258-768x479.jpg)
עוגיות פרח ריבה קלאסיות [מתכון ב-10 דקות]
מדריך מצולם: עוגיות חמאה נמסות בפה עם ריבה במרכז הפרח – מתכון קלאסי, פשוט שיהפוך כל כוס תה או קפה לחוויה מתוקה במיוחד!

נשנוש מהיר: כדורי צ'יפס מטוגנים
כדורי צ'יפס ביתיים, פריכים וממכרים במיוחד! בואו ללמוד להכין את אחת המנות הכי טעימות שתכינו בחיים!

מתכון קונדיטור: פאי פקאן קלאסי
פשטידת אגוזים עם בורבון וניל שמשנה את כללי המשחק! הכינו מתכון מטורף עם קרום פריך ומלית עשירה, והפתיעו את השולחן בטעמים בלתי נשכחים!

קינוחי כוסות בסגנון כדורי רפאלו
כוסות קינוח אישי בסגנון כדורי רפאלו – מתכון מהיר, פשוט וטעים להפליא שיקח את האירוח שלכם לרמה אחרת!
גולדי
יוצא טעים מאוד!!! תודה על המתכון(: אני אישית ויתרתי על גבינת חמד והוספתי מעט בולגרית במקום, וזיתים ירוקים במקום שחורים- אין צורך במלח בכלל לדעתי.
לירן
מושלםםםם אווריריות ופריכות מבחוץ! שני מגשים חוסלו כמו כלום…