
פילה דג מקרל אפוי עם שום ופפריקה
על ידי FoodisGood דגים, מנות ראשונות, מתכונים בריאים, מתכונים קלים, עיקריות
מתכון לדג מקרל עסיסי הישר מהתנור החם, בתיבול שום ופפריקה מתקתקה. מנה נהדרת וקלה להכנה, מתאים במיוחד להגשה עם תפוחי אדמה אפויים.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
15 דקות
25 דקות
40 דקות
- 8 פילה מקרל
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
הוראות הכנה
להכנת הדגים בתנור
משרים את הדג בקערה עם מיץ לימון למשך כרבע שעה, מסננים ושוטפים.
מערבבים בקערית נפרדת שום, פפריקה, מלח לכדי תערובת אחידה.
מסדרים את פילה המקרל על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מושחים בשמן זית ומפזרים את תערובת התבלינים והשום.
אופים את הדגים בתנור חם כרבע שעה, עד שהדג רך ומתפרק בקלות בעזרת מזלג.
להכנת תפוחי האדמה
מרתיחים את תפוחי האדמה בסיר גדול במים מלוחים ומבשלים ל-15 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה, מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מערבבים את תפוחי האדמה עם בצל ירוק, שמן זית מלח ופלפל.
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
חדשים באתר
אולי יעניין אותך:











