עוף ברוטב בצל ויין לבן

על ידי אורלי כהן  , , ,

אם אין לכם הרבה זמן, המתכון הבא לעוף ביין ובצל בשבילכם - מתכון מהיר וקליל לעוף ברוטב יין והמון בצל שמכינים בסיר אחד, מתאים מאוד לצהריים או לאירוח. ניתן להכפיל כמויות.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 15 דקות

    45 דקות

    1 שעה

  • 4 סועדים

מצרכים למתכון

4 בצלים גדולים, פרוסים

4 כפות שמן

3/4 כוס יין לבן איכותי

4 יחידות כרעיים עוף

מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

הוראות הכנה

בסיר רחב ושטוח נטגן את הבצלים בשמן למספר דקות.

נוסיף לסיר יין לבן ונביא לרתיחה.

כאשר הנוזלים בסיר רותחים, נסדר את חלקי העוף.

ננמיך להבה ונבשל על להבה נמוכה במשך 40-50 דקות, עד שהעוף מוכן.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00