
פירה בטטה ותפוחי אדמה • מתכון פשוט ומוצלח
על ידי FoodisGood מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, תוספות
מתכון לפירה בטטה ותפוחי אדמה, במרקם קטיפתי ואוורירי. מתאים כתוספת לארוחת צהריים מושלמת שילדים אוהבים, בנוסף ניתן להכין כמתכון לפירה בטטה פרווה לארוחה בשרית.
- זמן עבודה: 15 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
-
15 דקות
20 דקות
35 דקות
- 2-3 סועדים
הוראות הכנה
מקלפים את הבטטות ואת תפוחי האדמה, שוטפים היטב וחותכים לקוביות.
מכניסים את תפוחי האדמה לתוך סיר ומכסים במים.
מביאים לרתיחה ומבשלים למשך 20 דקות, עד להתרככות תפוחי האדמה והבטטות.
מסננים את המים, מועכים את תפוחי האדמה והבטטות לפירה.
מוסיפים חלב וחמאה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת פירה אחידה וקטיפתית.
מתבלים במלח פלפל לפי טעם אישי ומגישים חם.
טיפים ושדרוגים
את פירה הבטטה כדאי להגיש עם תוספות מיוחדות ומעניינות כגון בצל מקורמל, פטריות מוקפצות וכל מה שאוהבים.
שיתוף >>
2 דירוגים וחוות דעת
שקד
24/04/2020
יצא מצוין.תודה.
אילן
28/02/2019
קל, פשוט ובעיקר טעים