פירה בטטה ותפוחי אדמה • מתכון פשוט ומוצלח

על ידי FoodisGood  , , , ,

מתכון לפירה בטטה ותפוחי אדמה, במרקם קטיפתי ואוורירי. מתאים כתוספת לארוחת צהריים מושלמת שילדים אוהבים, בנוסף ניתן להכין כמתכון לפירה בטטה פרווה לארוחה בשרית.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 15 דקות

    20 דקות

    35 דקות

  • 2-3 סועדים

מצרכים למתכון

4 בטטות בינוניות

2 תפוחי אדמה בינוניים

מלח פלפל לפי טעם

½ כוס חלב (מים לפירה בטטה פרווה)

½ כוס חמאה מומסת (מחמאה לפירה בטטה פרווה)

הוראות הכנה

מקלפים את הבטטות ואת תפוחי האדמה, שוטפים היטב וחותכים לקוביות.

מכניסים את תפוחי האדמה לתוך סיר ומכסים במים.

מביאים לרתיחה ומבשלים למשך 20 דקות, עד להתרככות תפוחי האדמה והבטטות.

מסננים את המים, מועכים את תפוחי האדמה והבטטות לפירה.

מוסיפים חלב וחמאה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת פירה אחידה וקטיפתית.

מתבלים במלח פלפל לפי טעם אישי ומגישים חם.

טיפים ושדרוגים
את פירה הבטטה כדאי להגיש עם תוספות מיוחדות ומעניינות כגון בצל מקורמל, פטריות מוקפצות וכל מה שאוהבים.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00