
מאפינס ירקות טריים פרווה
על ידי FoodisGood פשטידות וקישים
המתכון של בקי אוסגי מהבלוג "עולמן של בקי ואורלי" למאפינס ירקות טריים עשיר בירקות וויטמינים. מאפינס פרווה קלים להכנה וטעימים במיוחד, מושלמים לארוחת בוקר / ערב קלילה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
-
20 דקות
25 דקות
45 דקות
- 12 מאפינס
הוראות הכנה
במחבת רחבה עם שמן זית נטגן בצל, גמבה, פטריות וקישואים. נוזיף תבלינים, נקפיץ יחדיו עד להזהבה ונסיר מהאש. נצנן את תערובת הירקות.
בקערה גדולה נערבב את הירקות המוקפצים עם קמח, אבקת אפייה, פירורי לחם, שמנת צמחית וביצים. נערבב עד לתערובת אחידה.
נשמן תבניות מאפינס בספריי שמן, ניצוק את בלילת המאפינס לתבניות עד 3/4 גובה השקע ונאפה בתנור חם במשך 25-30 דקות.
המאפינס מוכנים כשהם זהובים ויפים.
לעוד מתכונים היכנסו לבלוג של בקי ואורלי: https://saloona.co.il/beckyorly/
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!