מאפינס ירקות טריים פרווה

על ידי FoodisGood  

המתכון של בקי אוסגי מהבלוג "עולמן של בקי ואורלי" למאפינס ירקות טריים עשיר בירקות וויטמינים. מאפינס פרווה קלים להכנה וטעימים במיוחד, מושלמים לארוחת בוקר / ערב קלילה.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 20 דקות

    25 דקות

    45 דקות

  • 12 מאפינס

מצרכים למתכון

1 גמבה אדומה מקולפת

1 בצל גדול קצוץ

1 קישוא מגורד בפומפייה

2 פטריות טריות קטנות קצוצות מאוד דק (לא חובה)

כף שמן זית

חצי כפית מלח, פלפל, פפריקה מתוקה

2 כפות פירורי לחם

חצי כף אבקת מרק עוף / בצל פרווה

120 מ"ל שמנת צמחית לבישול או אפייה

2 ביצים L

1 כף קמח לבן / מחיטה מלאה

כפית מחוקה אבקת אפייה

ספריי שמן

הוראות הכנה

נחמם תנור ל180 מעלות.

במחבת רחבה עם שמן זית נטגן בצל, גמבה, פטריות וקישואים. נוזיף תבלינים, נקפיץ יחדיו עד להזהבה ונסיר מהאש. נצנן את תערובת הירקות.

בקערה גדולה נערבב את הירקות המוקפצים עם קמח, אבקת אפייה, פירורי לחם, שמנת צמחית וביצים. נערבב עד לתערובת אחידה.

נשמן תבניות מאפינס בספריי שמן, ניצוק את בלילת המאפינס לתבניות עד 3/4 גובה השקע ונאפה בתנור חם במשך 25-30 דקות.

המאפינס מוכנים כשהם זהובים ויפים.

לעוד מתכונים היכנסו לבלוג של בקי ואורלי: http://saloona.co.il/beckyorly/

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00