FoodisGood

מטבוחה מהירה וסופר מוצלחת בקלי קלות

הנה עובדה מעוניינת – לא כולנו נולדנו עם היכולת להכין מטבוחה מעולה מתוך שינה 😆 היום נשתף במתכון מצוין להכנת מטבוחה מהירה אבל מלאה בטעמים שכל אחד יכול להכין, בישול של בין שעה לשעתיים אבל העבודה לוקחת 10 דק' גג. תיהנו!

זמן עבודה: 10 דקות | 2-3 קעריות הגשה בינוניות

מצרכים:

  • 6 שיני שום – כתושות
  • 1/4 כוס שמן
  • 5 עגבניות טריות – קלופות וקצוצות לקוביות קטנות
  • 1 פלפל ירוק חריף – פרוס דק מאוד
  • 1 כף פפריקה אדומה מתוקה או חריפה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית סוכר
  • 1/4 כפית כמון
  • 1/4 כפית כורכום

הוראות הכנה:

  1. משתמשים בסיר עם תחתית עבה ובו מטגנים ב-1/4 כוס שמן את השום למשך כ-4 דקות, על להבה בינונית.
  2. מוסיפים לסיר את קוביות העגבניות, פלפל חריף ואת כל התבלינים, מביאים לרתיחה ואז מנמיכים ללהבה נמוכה ומכסים עם מכסה.
  3. מבשלים את המטבוחה למשך שעה אחת ועד שעתיים, מדי פעם מערבבים את המטבוחה שבסיר.
  4. טועמים ומתקנים תיבול של מלח ופלפל לפי הטעם, בתאבון!

עוד גרסאות להכנת מטבוחה:

עוגיות לתה – 7 מתכוני חובה!

אם גם אתם מהאנשים שחייבים מתוק לצד התה (או הקפה), 7 המתכונים הבאים יכולים להיות חלק בלתי נפרד מהחיים שלכם, מומלץ לשתף ולשמור!

6 תוספות לא שגרתיות וכשרות לפסח

מגוונים בתוספות! לקראת חג הפסח שמתקרב וליל הסדר, אספנו לכם 6 מתכונים לתוספות כשרות לפסח שלא רואים בכל שולחן חג. קוסקוס כשר לפסח, כרובית מהממת ועוד.. קבלו השראה לקראת החג.

4 עוגות גבינה מיוחדות ומשודרגות

זה לא שאנחנו נגד עוגת הגבינה הקלאסית, אבל אתם פשוט חייבים לנסות לפחות אחת מהעוגות המשודרגות הבאות! אוהבי עוגת גבינה אמייתים ינסו את כל ה-4.

דילוג לתוכן