FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

תבשיל חזה עוף עם תפוחי אדמה (קל ומהיר)

אין כמו תבשיל חם של חזה עוף ותפוחי אדמה ברוטב מתובל היטב כדי ליהנות מארוחת צהריים ביתית, מזינה וטעימה! לפניכם מתכון לתבשיל מנחם שכזה, שמכינים ממש בקלות, עם מצרכים בסיסיים וטעם נפלא. *שימו לב – חיתוך תפוחי האדמה וחזה העוף מאוד חשובים להצלחת התבשיל.

זמן עבודה: 15 דקות | 4 סועדים

מצרכים:

  • שמן קנולה לטיגון
  • 1 בצל קצוץ
  • 1/2 קילו חזה עוף חתוך לרצועות ואז לקוביות
  • 4 תפוחי אדמה – קלופים וחתוכים לקוביות קטנות קטנות
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/4 כפית כמון
  • 1/2 כפית אבקת מרק בצל
  • 1/2 כפית אבקת מרק עוף
  • חופן כוסברה קצוצה

הוראות הכנה:

  1. בסיר רחב מחממים 3 כפות שמן ובו מטגנים את הבצל כ-3 דקות, עד שהוא הופך שקוף.
  2. מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה, שום ותבלינים ומטגנים עוד דקה אחת בלבד.
  3. מוסיפים לסיר מים רותחים, רק עד לכיסוי תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה.
  4. מבשלים על להבה בינונית למשך 5 דקות, עד שתפוחי האדמה חצי רכים.
  5. בינתיים, במחבת נפרדת, מחממים 2 כפות שמן ובו מטגנים את חזה העוף כ-3 דקות, מוסיפים כוסברה ומקפיצים עם חזה העוף, מטגנים עוד 3 דקות ומסירים מהאש.
  6. כשהנוזלים בתבשיל מתחילים להצטמצם, מוסיפים לסיר את נתחי חזה העוף ל-4 דקות נוספות של בישול. לא לשכוח לערבב.

אל תפספסו >> פסטה עם חזה עוף

תבשיל חזה עוף מגישים עם:

דילוג לתוכן