FoodisGood

הכי מנחם: פסטה פנה וחזה עוף ברוטב עגבניות נהדר

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
לא משנה אם אתם רק מתחילים את דרככם במטבח או כבר סופר מנוסים – את המנה הזאת כל המשפחה תשמח לאכול! מנה מנחמת במיוחד שמתאימה לילדים ולמבוגרים כאחד והיא מאוד קלה להכנה.

זמן עבודה: 20 דקות | 4 סועדים

מצרכים:

  • 1/2 קילו חזה עוף חתוך לרצועות
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 2 כפיות שמן זית
  • 2 עגבניות קלופות וקצוצות
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 2 גזרים בינוניים, פרוסים דק
  • 1 כוס מחית עגבניות (פאסטה)
  • 3/4 כוס מים חמים + 1/2 כפית אבקת מרק עוף
  • 1/4 כוס רסק עגבניות
  • פסטה מבושלת חמה
  • קצת פטרוזיליה קצוצה להגשה (לא חובה)

הוראות הכנה:

  1. במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה צורבים את חזה העוף בכף שמן זית, מטגנים עד שהעוף מוכן היטב מכל הצדדים. מוציאים ומניחים בצלחת.
  2. באותה מחבת מטגנים עגבניות קצוצות ושום בשמן הנותר במשך דקה. מוסיפים את הגזר ומקפיצים ביחד כ 2-3 דקות.
  3. מוסיפים פנימה פסאטה, מים מעורבבים עם אבקת מרק ורסק עגבניות. מערבבים לכדי רוטב ומביאים לרתיחה.
  4. מחזירים את העוף למחבת, מורידים ללהבה נמוכה, מכסים ומבשלים כ 10-12 דקות.
  5. מסדרים את הפסטה בצלחות הגשה ומעליה מצקת גדולה מהרוטב המהביל. מפזרים קצת פטרוזיליה ונהנים.

עוד מנות פסטה מומלצות לכל המשפחה:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.