מקרוני בגבינה (מק אנד צ’יז) • מתכון מנצח!

על ידי FoodisGood  , , ,

לארוחת ערב זריזה וגם לאירוח חלבי - מקרוני בגבינה הוא אחד מהמנות האהובות ביותר בארצות הברית, אז למה שלא נכין אותה גם בבית? סך הכל מדובר במתכון לפסטה ברוטב גבינה סמיך ומוקרם.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 5 דקות
  • 15 דקות

    50 דקות

    1 שעה 5 דקות

  • 5 סועדים

מצרכים למתכון

1 שקית פסטה פנה מבושלת

לרוטב גבינה

50 גרם חמאה

2 שיני שום

3 כפות קמח

4 כוסות חלב

1/2 כפית מלח

פלפל לפי הטעם

כוס גבינה קשה מגוררת - צהובה / צ'דר

להקרמה

1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת

הוראות הכנה

בסיר בינוני מתחילים בהמסת החמאה. כשהחמאה נמסה מוסיפים שום וקמח ומטגנים קלות כחצי דקה.

כעת מוסיפים לסיר חלב ומערבבים בלי הפסקה, ממשיכים לערבב ומוסיפים מלח ופלפל.

ממשיכים בבישול הרוטב עוד כשתי דקות, עד שהרוטב מתחיל להסמיך, כעת מוסיפים כוס גבינה, תוך ערבוב.

משמנים תבנית ואליה שופכים את הפסטה המוכנה, מעל לפסטה שופכים את רוטב הגבינה ומעליו מפזרים גבינה מגוררת.

מכניסים להקרמה בתנור חם על 200 מעלות למשך 15 דקות, עד להזהבה יפה.

שתפו את המתכון >>

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00