FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

פסטה ברוטב רוזה

על ידי ממטבחה של עדה כהן  , ,

רוטב רוזה לפסטה הוא רוטב עגבניות ושמנת קל וטעים. מתכון קל לרוטב רוזה פשוט, מומלץ להגיש את הפסטה עם גבינה. מושלם לארוחת ערב חלבית וגם לשבועות.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
  • 10 דקות

    10 דקות

    20 דקות

  • 4-5 סועדים

מצרכים למתכון

4 עגבניות רכות

50 גרם חמאה

שן שום קצוצה

1/2 גביע שמנת לבישול

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

כפית פפריקה אדומה מתוקה או חריפה

להגשה

חבילת פסטה מבושלת

גבינה בולגרית / פרמז'ן / צהובה או מה שאוהבים

אורגנו

הוראות הכנה

הכנת רוטב רוזה

את העגבניות שוטפים וטוחנים היטב.

במחבת רחבה מחממים חמאה ובה מטגנים שום כדקה.

מוסיפים את העגבניות, מערבבים, מביאים לרתיחה ומוסיפים שמנת.

מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב.

הרכבת המנה

מוסיפים את הפסטה המבושלת לתוך הרוטב ומערבב היטב.

מגישים מנה חמה בתוספת בולגרית או כל גבינה שאוהבים.

מפזרים אורגנו בסמוך להגשה ונהנים.

בזמן שרוטב רוזה הוא שילוב מעולה בין רוטב שמנת ורוטב עגבניות, יש לנו עמוד מעולה שמרכז עוד רטבים מעניינים לפסטה - משמנת פטריות ועד בטטה >> רטבים לפסטה

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן