FoodisGood

סחלב חם • מתכון ביתי בקלי קלות

תמיד תהיתם איך מכינים סחלב? המשקה המתוק הזה עם הטעם המיוחד שתמיד מופיע בתפריט מסעדות בתקופת החורף הוא אחד מהמשקאות / הקינוחים הכי מפנקים שיש. היום נלמד איך להכין סחלב ביתי משגע שלוקח בדיוק 10 דקות עבודה. לא תאמינו איך לא הכנתם את זה לפני!

זמן עבודה: 10 דקות | 2 ספלים מפנקים של משקה סחלב

מצרכים:

  • 3 כוסות חלב
  • 3 כפות סוכר
  • 2 כפות קורנפלור
  • 3 טיפות מי ורדים
  • תגישו עם: אגוזי מלך קצוצים גס, פיסטוק טחון, קוקוס טחון, מקל קינמון + קינמון טחון

הוראות הכנה:

  1. מחממים קלחת על להבה בינונית-נמוכה ולה מוסיפים 2.5 כוסות מהחלב ואת הסוכר.
  2. מחממים את החלב אבל לא מרתיחים, ממשיכים בערבוב עם מטרפה עד שכל הסוכר נמס.
  3. בכוס בצד מערבבים 1/2 כוס חלב וקורנפלור ואז מוסיפים פנימה את החלב ומערבבים ללא הפסקה עד שאין גושים בכלל.
  4. ממשיכים לבשל את הסחלב על להבה בינונית-נמוכה ותוך ערבוב, מוסיפים מי ורדים וממשיכים בבישול עד שמתקבל המרקם הסמיך שאתם אוהבים. זכרו: בישול ארוך יותר = מרקם סמיך יותר.
  5. מסירים את הסחלב מהאש ומוזגים לספל מפנקת. מפזרים קינמון וכל תוספת אחרת שאוהבים ומגישים חם חם.

עוד משקאות ביתיים מפנקים:

עכשיו שלמדת איך מכינים סחלב, בטח כבר הבנתם שלהכין משקאות מפקנים זה ממש לא מסובך, אנחנו רוצים למליץ לכם גם על..

מתכון: חלב שיבולת שועל מהיר ומוצלח

מכינים בקלות חלב שיבולת שועל ביתי ונהנים ממנו למשך 2-3 ימים! חלב שיבולת שועל מתאים לקפה ומשתלב נהדר במגוון מתכונים! ההכנה מאוד קלה והתוצאה תפתיע אתכם.

שייק ירוק טרופי מתקתק

מתכון לשייק ירוק טרופי, שילוב מנצח של פירות קפואים עם עלי תרד. שייק ירוק בריא ועשיר בויטמינים ומינרלים.
דרך מעולה לפתוח את היום עם אנרגיה מרעננת.

דילוג לתוכן