FoodisGood

שיתוף ב whatsapp

מתכון: חלב שיבולת שועל מהיר ומוצלח

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email
מכינים בקלות חלב שיבולת שועל ביתי ונהנים ממנו למשך 2-3 ימים! חלב שיבולת שועל מתאים לקפה ומשתלב נהדר במגוון מתכונים! ההכנה מאוד קלה והתוצאה תפתיע אתכם. כמה מצרכים בסיסיים משתלבים יחדיו לכדי חלב צמחי ביתי פשוט ונהדר.

אז איך מכינים חלב שיבולת שועל?

מצרכים:

  • 1 כוס שיבולת שועל
  • 4 כוסות מים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • קורט קינמון (אופציונלי)

הוראות הכנה:

  1. טוחנים היטב את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק ככל האפשר.
  2. מניחים בד סינון (או חיתול או מגבת מטבח מכותנה) מעל קערה. מעליה מחזיקים מסננת דקה.
  3. שופכים את הנוזל דרך המסננת, על בד הסינון.
  4. מעבירים את החלב לבקבוק אטום ושומרים במקרר יומיים – שלושה.
    בתאבון!

עוד מתכוני שיבולת שועל:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב telegram
שיתוף ב email