FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

5 מתכונים לראשונות אסייתיות שכולם מזמינים במסעדה

מתכננים ארוחה אסייתית? שלבו אחת או יותר מהמנות הראשונות הבאות כדי להפוך את החוויה למושלמת. 5 מתכוני מנות ראשונות בדיוק כמו במסעדה אסייתית.

מתכון: גיוזה עוף ממש כמו במסעדה

לפניכם מתכון לאחת המנות הראשונות הכי פופולריות במסעדות אסייתיות בישראל – גיוזה עוף ביתיים. מהבצק – עד המילוי! קיימות אפשרויות רבות למילוי גיוזה, הפעם נתמקד במילוי הקלאסי – ירקות ועוף.
 
למתכון >> גיוזה עוף

כנפיים בתנור ברוטב צ'ילי • 10 דק' עבודה ולתנור

מתכון אסייאתי לכנפיים אפויות בתנור ברוטב צ'ילי שום זריז. מתכון קל, מהיר ומושלם לאוהבי הכנפיים.

ספרינג רול • דפי אורז במילוי ירקות ואטריות

מתכון לספרינג רול + רוטב בוטנים ביתי! מנה צבעונית, בריאה וטעימה במיוחד (כולל סרטון הדגמה לגלגול נכון). הספרינג רול צמחוני וממולא באטריות וירקות אבל ניתן למלא בכל מה שמתחשק (גם דג, עוף או בשר) .
 
למתכון >> ספרינג רול

חמוצים יפנים מהירים (קימצ'י)

מתכון מהיר וקל לחמוצים יפנים מתוקים ומהירי הכנה. החמוצים מוכנים כבר באותו יום. אוהבים את המטבח היפני? אתם הולכים לאהוב את החמוצים הבאים! קימצ'י – חמוצים יפנים טבעוניים ומעולים!

למתכון >> חמוצים יפנים

אדממה • איך מכינים

מה זה בכלל אדממה? האדממה מגיע אלינו במקור ממדינות אסייתיות כגון סין, יפן וקוריאה. פירוש השם אדממה הוא בעצם "שעועית על ענף", פולי סויה שנקצרו לפני שהפולים הספיקו להתקשות והם אינם מכילים גלוטן.

למתכון >> אדממה
דילוג לתוכן