איך מכינים לימונדה? מתכון קל
זמן הכנה: כ- 5 דק'
כמות: 12 כוסות
מצרכים:
- 1 ½ כוסות – מיץ לימון (סחוט טרי).
- 7 כוסות – מים (כמה שיותר קר).
- 1 כוסות – סוכר לבן.
- 1 כוס (מים רותחים).
- קוביות קרח.
אופן ההכנה:
- מוזגים לקלחת / סיר קטן על אש נמוכה כוס מים אחת ואת כוס הסוכר, מערבבים עד להמסת הסוכר.
- נותנים למי הסוכר להתקרר, כדאי להעביר למקרר עד לצינון.
- מערבבים את מי הסוכר ביחד עם כוסות המים הקרים ומיץ הלימון, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים מעט קוביות קרח.
- תהנו!
תוספות שמשתלבות היטב עם לימונדה:
- נענע – אפשר להוסיף מספר עליי נענע או לחלופין להכין לימונענע גרוס ביתי.
- פלחי לימון טריים.
- ניתן להכין לימונדה ורודה ע"י הוספה של 1 כוס משקה חמוציות.