FoodisGood

סחלב חם • מתכון ביתי בקלי קלות

תמיד תהיתם איך מכינים סחלב? המשקה המתוק הזה עם הטעם המיוחד שתמיד מופיע בתפריט מסעדות בתקופת החורף הוא אחד מהמשקאות / הקינוחים הכי מפנקים שיש. היום נלמד איך להכין סחלב ביתי משגע שלוקח בדיוק 10 דקות עבודה. לא תאמינו איך לא הכנתם את זה לפני!

זמן עבודה: 10 דקות | 2 ספלים מפנקים של משקה סחלב

מצרכים:

  • 3 כוסות חלב
  • 3 כפות סוכר
  • 2 כפות קורנפלור
  • 3 טיפות מי ורדים
  • תגישו עם: אגוזי מלך קצוצים גס, פיסטוק טחון, קוקוס טחון, מקל קינמון + קינמון טחון

הוראות הכנה:

  1. מחממים קלחת על להבה בינונית-נמוכה ולה מוסיפים 2.5 כוסות מהחלב ואת הסוכר.
  2. מחממים את החלב אבל לא מרתיחים, ממשיכים בערבוב עם מטרפה עד שכל הסוכר נמס.
  3. בכוס בצד מערבבים 1/2 כוס חלב וקורנפלור ואז מוסיפים פנימה את החלב ומערבבים ללא הפסקה עד שאין גושים בכלל.
  4. ממשיכים לבשל את הסחלב על להבה בינונית-נמוכה ותוך ערבוב, מוסיפים מי ורדים וממשיכים בבישול עד שמתקבל המרקם הסמיך שאתם אוהבים. זכרו: בישול ארוך יותר = מרקם סמיך יותר.
  5. מסירים את הסחלב מהאש ומוזגים לספל מפנקת. מפזרים קינמון וכל תוספת אחרת שאוהבים ומגישים חם חם.

עוד משקאות ביתיים מפנקים:

עכשיו שלמדת איך מכינים סחלב, בטח כבר הבנתם שלהכין משקאות מפקנים זה ממש לא מסובך, אנחנו רוצים למליץ לכם גם על..

שיתוף

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.