פעמיים שוקולד: קרפ שוקולד עם קצפת מדליקה

  פורסם בתאריך   על ידי   אין תגובות

המעדן המושלם, הקינוח המפנק, ארוחת הבוקר הכי טעימה. תקראו לזה איך שבא לכם, כל עוד זה עשוי משוקולד, בציפוי שוקולד ובמילוי שוקולד – אנחנו בפנים! מתכון פשוט להכנת קרפ שוקולד מושלם במילוי קצפת שוקולד מדליקה.

לקרפים:

  • 4 ביצים
  • 240 מ”ל חלב
  • 80 גרם קמח
  • 40 גרם אבקת קקאו
  • 2 כפות סוכר
  • קמצוץ מלח

לקצפת שוקולד:

  • 1 גביע שמנת מתוקה
  • 1 אינסטנט פודינג שוקולד
  • כף אבקת סוכר (או יותר)



איך מכינים?

  1. בקערה גדולה טורפים ביצים, מוסיפים חלב וטורפים עוד קצת.
  2. בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת קקאו, סוכר ומלח.
  3. מאחדים את הקערות ומערבבים היטב עש שמתקבלת בלילה חלקה וללא גושים.
  4. מחממים מחבת שטוחה על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים מעט שמן ויוצקים רבע כוס מבלילת הקרפ, תוך כדי סיבוב המחבת על מנת שהבלילה תתפרס לכל אורך המחבת.
  5. מבשלים למשך כדקה, מפרידים את קצוות הקרפ מדפנות המחבת בזהירות והופכים את הקרפ על צידו השני.
  6. כך עושים עם שארית הבלילה.

למילוי קצפת שוקולד:

  1. בקערת מיקסר מקציפים את השמנת עם אבקת הסוכר כדקה.
  2. תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה, מוסיפים אינסטנט שוקולד.
  3. ממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת עמידה, תפוחה ויציבה.



המתכון הזה הוא הגיוון המושלם לקרפ הרגיל, אבל אם אתם אוהבים את הקינוחים הקלאסיים, ההמלצות שלנו:

ואיך אפשר בלי כדורי שוקולד? כל אוהב שוקולד מושבע יאהב את המתכון הבא, צפו בסרטון הקצרצר:

את המתכון הכתוב + מגוון גרסאות מעניינות תמצאו ממש כאן >> כדורי שוקולד

שיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובות

כתובת האימייל שלך לא תפורסם בפומבי. שדות חובה מסומנים *