
רוטב בולונז צמחוני מעולה
על ידי המתכונים של תמר מאיר טבקמן מתכונים צמחוניים, פסטה ונודלס
מתכון לרוטב בולונז צמחוני מטחון של טבעול. הכנת הבולונז היא כמו הכנה רגילה רק שמשתמשים בטחון של טבעול. הבולונז יוצא פשוט מעדן - מומלץ מאוד לארוחת צהריים משביעה.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
-
30 דקות
40 דקות
1 שעה 10 דקות
הוראות הכנה
מרסקים בפוד פרוססור בצל גדול, גזר גדול, ושני מקלות סלרי.
בסיר רחב מטגנים את הטחון הצמחי בחצי כוס שמן זית עד שמתפורר וניהיה שחום.
מוסיפים את תערובת הירקות המרוסקת, כוס יין אדום, ומיכל קרטון גדול של מיץ עגבניות טבעי ומבשלים על אש קטנה תוך ערבוב. לא להוסיף המיץ בבת אחת, אלא כל פעם חלק, עד שנספג ואז מוסיפים עוד ממיץ העגבניוץ
מוסיפים לסיר גם קורט סוכר, מלח, פלפל, ומבשלים על אש קטנה עד שהרוטב סמיך.
מערבבים עם פסטה לבחירה ומגישים חם.
המתכון הוא של חברתי ממילנו לוצ'יה. הם קוראים לזה ראגו. מבחינת ממה איטלקיה כמה שיותר זמן בישול על אש קטנה ככה יותר טוב. אני בדרך כלל מכינה את הרוטב ואז מתפנה לכל היתר. ומידי פעם מערבבת.
שיתוף >>
0 דירוגים וחוות דעת

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!