FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

רוטב בולונז צמחוני עם טחון מן הצומח

על ידי המתכונים של תמר מאיר טבקמן  ,

מתכון לרוטב בולונז צמחוני מטחון של טבעול. הכנת הבולונז היא כמו הכנה רגילה רק שמשתמשים בטחון של טבעול. הבולונז יוצא פשוט מעדן - מומלץ מאוד לארוחת צהריים משביעה.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 30 דקות

    40 דקות

    1 שעה 10 דקות

מצרכים למתכון

בצל גדול

גזר גדול

2 מקלות סלרי

חבילת טחון מן הצומח של טבעות

1/2 כוס שמן זית

כוס יין אדום

מכיל קרטון של מיץ עגבניות טבעי

קורט סוכר

מלח פלפל לפי הטעם

פרמז'ן איכותי

הוראות הכנה

מרסקים בפוד פרוססור בצל גדול, גזר גדול, ושני מקלות סלרי.

בסיר רחב מטגנים את הטחון הצמחי בחצי כוס שמן זית עד שמתפורר וניהיה שחום.

מוסיפים את תערובת הירקות המרוסקת, כוס יין אדום, ומיכל קרטון גדול של מיץ עגבניות טבעי ומבשלים על אש קטנה תוך ערבוב. לא להוסיף המיץ בבת אחת, אלא כל פעם חלק, עד שנספג ואז מוסיפים עוד ממיץ העגבניוץ

מוסיפים לסיר גם קורט סוכר, מלח, פלפל, ומבשלים על אש קטנה עד שהרוטב סמיך.

מערבבים עם פסטה לבחירה ומגישים חם.

המתכון הוא של חברתי ממילנו לוצ'יה. הם קוראים לזה ראגו. מבחינת ממה איטלקיה כמה שיותר זמן בישול על אש קטנה ככה יותר טוב. אני בדרך כלל מכינה את הרוטב ואז מתפנה לכל היתר. ומידי פעם מערבבת.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן