FoodisGood

מושלם לקיץ: יוגורט תות ביתי ב-5 דקות

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email
הוא קריר, הוא מתוק, הוא בריא והוא סופר קל להכנה! מתכון להכנת יוגורט תות ביתי נהדר לימי הקיץ החמים. המעדן הזה משמש כקינוח נפלא לשומרים על המשקל ולא רק.

זמן עבודה: 5 דקות

מצרכים:

  • 4 כוסות תותים קפואים
  • 3 כפות דבש
  • 1/2 כוס יוגורט טבעי 0%-2%
  • 1 כף מיץ לימון טרי

הוראות הכנה:

  1. מוסיפים את התותים הקפואים, הדבש, היוגורט ומיץ הלימון לקערת מעבד מזון. מעבדים עד לקבלת קרם, כ-5 דקות.

  2. מגישים את היוגורט הקפוא מיד או מעבירים אותו לכלי אטום ומאחסנים אותו במקפיא עד חודש.

    *לא ניתן להשתמש בתותים טריים במקום קפואים.

עוד מתוקים ובריאים:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

חדשים באתר

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.