FoodisGood

חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

כרוב ניצנים צרוב במחבת • פריך, ממכר וסופר בריא

כרוב ניצנים יכול להיות נשנוש פריך וממכר! הוא מלא בערכים תזונתיים, וויטמינים ומינרלים חשובים. את הירק הנפלא והמיוחד הזה מכינים ממש בקלות!

מתכון לכרוב ניצנים במחבת

זמן הכנה: 5 דק' | זמן בישול: 15 דק' | סה"כ: 20 דק'

מצרכים:

  • 350 גרם כרוב ניצנים טרי
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/3 כוס מים
  • 1 כף חומץ בלסמי או מיץ לימון

הוראות הכנה:

  1. מסירים את קצוות ועלים ראשונים ושוטפים היטב, מסננים וחותכים לחצי
  2. מחממים שמן במחבת, מוסיפים כרוב, מלח ופלפל ומערבבים.
  3. משתדלים שפני הכרוב החתוך יפנה כלפי מטה ומבשלים ללא הפרעה על אש נמוכה כ – 3 דקות, עד שהם משחימים בחלק התחתון.
  4. מוסיפים מים, מכסים ומבשלים כ – 5 דקות נוספות, עד שהכרוב מתרכך מבפנים.
  5. מסירים את המכסה וממשיכים לבשל 2 דקות עד שכל המים מתאדים.
  6. מוסיפים מיץ לימון, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים מיד.
    בתאבון!

עוד מתכוני ירקות פריכים:

דילוג לתוכן