FoodisGood

שיתוף ב whatsapp


מרק עדשים כתומות ואטריות – רישתה בעדאס

על ידי FoodisGood  , ,

המתכון של אורנה דואק למרק רישתה בעדאס - מתכון קל ופשוט למרק טעים ומשביע עם עדשים כתומות ואטריות. מתאים במיוחד לימי החורף הקרים.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 20 דקות

    30 דקות

    50 דקות

מצרכים למתכון

1 בצל קצוץ

2 שיני שום כתושות

כוס וחצי עדשים כתומות (מושרות במים חצי שעה)

1 ליטר מים רותחים

אטריות (דקות / עבות)

1 כפית כמון

2 כפות אבקת מרק

מלח לפי הטעם

שמן לטיגון

הוראות הכנה

לטגן בצל עד להשחמה. להוסיף שני שיני שום כתוש ולטגן קלות.

להוסיף כוס וחצי עדשים כתומות וליטר מים. להביא לרתיחה ולבשל במשך 10 דקות.

להוסיף לסיר אטריות לבשל ולדאוג לערבב תוך כדי כי האטריות שוקעות.

להוסיף לסיר מלח, כמון ואבקת מרק. לבשל עוד כמה דקות ומוכן באהבה.

זה הזמן להכיר את 3 מרקי העדשים השווים ביותר >> מרק עדשים מנצח זה כאן

מוזמנים לבקר בעמוד החדש והמעולה >> עמוד המתכונים החדש

אולי יעניין אותך...

6 דירוגים וחוות דעת

דנית

היי אפשר להחליף את העדשים לירוקות?

היי ג'ואל,
כ-3/4 כוס אטריות תספיק.

ג'ואל

כמה איטריות?

היי מיטל,
בהחלט ניתן להשתמש באטריות אחרות, גם פתיתים יתאימו 🙂

מיטל

האם ניתן לעשות את המרק עם פתיתים בצורת אורז?

חגית

המרק יצא מדהים, טעם של פעם!!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.