מרק עדשים כתומות ואטריות – רישתה בעדאס

על ידי FoodisGood  , ,

המתכון של אורנה דואק למרק רישתה בעדאס - מתכון קל ופשוט למרק טעים ומשביע עם עדשים כתומות ואטריות. מתאים במיוחד לימי החורף הקרים.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 20 דקות

    30 דקות

    50 דקות

מצרכים למתכון

1 בצל קצוץ

2 שיני שום כתושות

כוס וחצי עדשים כתומות (מושרות במים חצי שעה)

1 ליטר מים רותחים

אטריות (דקות / עבות)

1 כפית כמון

2 כפות אבקת מרק

מלח לפי הטעם

שמן לטיגון

הוראות הכנה

לטגן בצל עד להשחמה. להוסיף שני שיני שום כתוש ולטגן קלות.

להוסיף כוס וחצי עדשים כתומות וליטר מים. להביא לרתיחה ולבשל במשך 10 דקות.

להוסיף לסיר אטריות לבשל ולדאוג לערבב תוך כדי כי האטריות שוקעות.

להוסיף לסיר מלח, כמון ואבקת מרק. לבשל עוד כמה דקות ומוכן באהבה.

זה הזמן להכיר את 3 מרקי העדשים השווים ביותר >> מרק עדשים מנצח זה כאן

מוזמנים לבקר בעמוד החדש והמעולה >> עמוד המתכונים החדש

שתפו את המתכון >>

6 דירוגים וחוות דעת

דנית

01/01/2018

היי אפשר להחליף את העדשים לירוקות?

foodisgood

04/04/2016

היי ג’ואל,
כ-3/4 כוס אטריות תספיק.

ג’ואל

31/03/2016

כמה איטריות?

foodisgood

05/03/2016

היי מיטל,
בהחלט ניתן להשתמש באטריות אחרות, גם פתיתים יתאימו 🙂

מיטל

03/03/2016

האם ניתן לעשות את המרק עם פתיתים בצורת אורז?

חגית

08/01/2015

המרק יצא מדהים, טעם של פעם!!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

00:00