
מרק עדשים כתומות ואטריות – רישתה בעדאס
על ידי FoodisGood מרקים, מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים
המתכון של אורנה דואק למרק רישתה בעדאס - מתכון קל ופשוט למרק טעים ומשביע עם עדשים כתומות ואטריות. מתאים במיוחד לימי החורף הקרים.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
20 דקות
30 דקות
50 דקות
הוראות הכנה
לטגן בצל עד להשחמה. להוסיף שני שיני שום כתוש ולטגן קלות.
להוסיף כוס וחצי עדשים כתומות וליטר מים. להביא לרתיחה ולבשל במשך 10 דקות.
להוסיף לסיר אטריות לבשל ולדאוג לערבב תוך כדי כי האטריות שוקעות.
להוסיף לסיר מלח, כמון ואבקת מרק. לבשל עוד כמה דקות ומוכן באהבה.
זה הזמן להכיר את 3 מרקי העדשים השווים ביותר >> מרק עדשים מנצח זה כאן
מוזמנים לבקר בעמוד החדש והמעולה >> עמוד המתכונים החדש
שתפו את המתכון >>
קטגוריות מתכונים:
6 דירוגים וחוות דעת

דנית
01/01/2018
היי אפשר להחליף את העדשים לירוקות?

04/04/2016
היי ג’ואל,
כ-3/4 כוס אטריות תספיק.

ג’ואל
31/03/2016
כמה איטריות?

05/03/2016
היי מיטל,
בהחלט ניתן להשתמש באטריות אחרות, גם פתיתים יתאימו 🙂

מיטל
03/03/2016
האם ניתן לעשות את המרק עם פתיתים בצורת אורז?

חגית
08/01/2015
המרק יצא מדהים, טעם של פעם!!
