
הוראות הכנה
מחממים תנור ל-170 מעלות (ללא טורבו), עוגות בחושות לא אוהבות טוברבו כי הוא גורם להן להיסדק.
בקערת מיקסר מקציפים את הביצים במשך 2 דקות, עד לקבלת קצף תפוח.
מוסיפים לביצים סוכר וסוכר וניל בהדרגה - יש להוסיף ב-4 פעמים בהפרש של 20 שניות בכל פעם.
ממשיכים להקציף את הביצים עם הסוכר במשך 3 דקות, עד לקבלת קצף תפוח ויפה.
בקערה נפרדת נערבב את גבינת הריקוטה עם שמנת מתוקה, שמן וגרידת לימון עש לתערובת אחידה וללא גושים.
מאחדים את 2 הקערות ע"י הוספת תערובת הגבינה לתערובת הביצים ומערבבים במהירות הכי נמכוה במשך 20 שניות בלבד.
מוסיפים גם את הקמח וממשיכים לערבב במהירות נמכוה 20 שניות נוספות. חשוב מאוד לא לערבב יותר מידי ולשמור על הקצף שהוא נותן לעוגה את האווריריות.
לסיום מוסיפים לקערה את השוקולד הלבן המגורד ומערבלים שוב למשך 20 שניות בלבד.
יוצקים את בלילת העוגת לתבנית 24 סיליקון משומנת היטס ואופים בתנור במשך 50 דק' עד שעה.
כשקיסם יוצא נקי - עוגת הגבינה מוכנה.
זיכרו - ערבול נכון והקצפה חכמה זה הביס הרך והנושם שכל אחד/ת מכם יאכל.
לאוהבי עוגות גבינה >> עוגות גבינה במגוון מתכונים מעולים.
עוד עוגות שבטוח תאהבו >>
שיתוף >>
3 דירוגים וחוות דעת
אלון
30/07/2015
אני תוהה לגבי נחיצות השוקולד הלבן? האם הוא לא לוקח עוגה מעודנת והופך אותה למתוקה מידי?האם הוא לא פוגע במרקם שלה?

05/07/2015
היי, לעוגה יש צורך בגביע גבינת ריקוטה – 250 גרם.
שלום
05/07/2015
היי, העוגה נראית מדהים, אשמח להכין 🙂 מה הכמות של הריקוטה?

7 יתרונות בריאותיים ומתכונים מעולים עם שיבולת שועל.

קניתם בשר אסאדו ועכשיו אתם תוהים מה אפשר לעשות איתו? המתכונים הבאים יעשו לכם סדר!

מזון העל הפופולרי ביותר כיום הוא קינואה. גלו למה כדאי לכם לשלב את הקינואה בתפריט היומי וגם – ממרק ועד קינוח: 7 מתכונים סופר טעימים עם קינואה. כל מה שרציתם לדעת על קינואה ולא העזתם לשאול בכתבה אחת!