FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

מתכון: קרפלך + 2 מילויים (חזה עוף / בשר)

על ידי המתכונים של שושי מאיר  ,

אם עדין לא טעמתם מרק עם קרפלך, אתם מפסידים! מתכון לקרפלך במילוי חזה עוף או בשר טחון שמתאים מאוד למרק ירקות. מתכון למרק לקרפלך מצורף בתחתית המתכון.

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 40 דקות

    30 דקות

    1 שעה 10 דקות

  • כ-25 קרפלך

מצרכים למתכון

לבצק קרפלך

1 ביצה

1/3 כוס מים

1/2 כפית מלח

2 כוסות קמח

למילוי חזה עוף

בצל קצוץ

3 כפות שמן

1/4 קילו חזה עוף טחון

1/4 כפית מלח

1/8 כפית פלפל לבן

למילוי בשר טחון

1/4 קילו בשר בקר טחון

3 כפות שמן

1 בצל קצוץ

1/4 כפית מלח

1/8 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה

הכנת מילוי עוף או בשר

נחמם שמן במחבת ונטגן בו את הבצל הקצוץ כ-3 דקות.

נוסיף את העוף הטחון / הבשר הטחון ונתבל, נטגן עד העוף או הבשר מוכן, נעביר למסננת דקה, ניפטר מנוזלים ונצנן היטב.

הכנת קרפלך

את מצרכי הבצק נלוש היטב לקבלת בצק חלק ונוח לעבודה.

נרדד את הבצק ובעזרת קורץ עוגיות נקרוץ עיגולים.

בכל עיגול בצק נמלא ככפית מהמלית.

נקפל את העיגול לחצי ונהדק היטב, נוצרת צורת חצי ירח.

כעת, נניח את האצבע במרכז העיגול, נחבר את הפינות ע"י ליפוף על האצבע ונהדק היטב.

ניתן להקפיא את הקרפלך בשלב זה או לזרוק ישר למרק רותח.

יש לבשל את הכיסונים במרק הרותח כ- 30 דקות.

עכשיו שהקפלך שלכם מוכנים, כל מה שאתם צריכים זה מרק טוב, המתכונים לפניכם:

  1. מתכון למרק ירקות טעים
  2. מתכון למרק עוף מעולה

1 דירוגים וחוות דעת

רוניה

הרוסים מוסיפים לבצק 2 כפות חומץ…
וגם בסיר מוסיפים כף אחת חומץ…
זה ממולא בבשר…
אוכלים עם מיונזז
סוףףףףףףףף

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן