FoodisGood

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב email

עוגיות קוקוס קלאסיות לפסח

על ידי המתכונים של אמונה בוארון  

מתכון מעולה לעוגיות הקוקוס המוכרות של פסח. קל, טעים ומהיר הכנה, מעולה לאירוח.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
  • 10 דקות

    15 דקות

    25 דקות

  • כ-20 עוגיות

מצרכים למתכון

5 חלבונים

1.5 כוסות סוכר

2 שקיות סוכר וניל

250 גרם קוקוס

1 כף דבש

1 כפית תמצית וניל

1/2 כפית תמצית ורדים

הוראות הכנה

בבן מארי נטרוף את החלבונים עם סוכר וסוכר וניל עם שהסוכר נמס.

נקציף כ-2 דקות, נוסיף דבש, תמצית וניל ותמצית ורדים ונבחש.

נוסיף את הקוקוס בהדרגה, תוך כדי ערבוב, עד לקבלת עיסה סמיכה.

נעביר את עיסת העוגיות לשקית זילוף עם צנטר כוכב רחב.

נזלף עוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

נאפה את העוגיות בתנור חם על 170 מעלות למשך 15 דקות.

1 דירוגים וחוות דעת

הילה דקל

בעוגיות קוקוס, אפשר להשתמש בשבבי קוקוס שקונים בסופר?
תודה וחג שמח

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.