FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

מאפינס פסטו רכים ומפתיעים

על ידי המתכונים של תמר מאיר טבקמן  ,

מתכון קל למאפינס יוגורט ופסטו מלוחים וטעימים שמתאימים מאוד לנשנוש של צהריים או לאירוח.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 15 דקות

    25 דקות

    40 דקות

  • 12 מאפינס

מצרכים למתכון

2 כוסות קמח תופח

2 כפיות פפריקה מתוקה

2 כפיות אורגנו יבש

2 כפיות מלח

מעט עירית מיובשת (או כל עשב אחר)

2 גביעי יוגורט

2 ביצים

2 כפות גדושות של ממרח פסטו / טפנד

2 כוסות גבינה מגוררת (כל גבינה שאוהבים)

כוס זיתים ירוקים חתוכים לטבעות

הוראות הכנה

בקערה אחת מערבבים קמח עם פפריקה, אורגנו, מלח, פלפל ועירית מיובשת.

בקערה שנייה מערבבים יוגורט, ביצים ופסטו.

מאחדים את 2 הקערות לקערה אחת ומוסיפים גבינה מגוררת (אני מערבבת בין גבינות. אני אוהבת במיוחד שילוב של פקורינו, קצ'קבל ופרמזן, גם מוצרלה זה טוב).

מוסיפים זיתים ומערבבים היטב.

מעבירים לתבניות מאפינס בתנור מחומם לחום גבוה (200 מעלות ) ואופים במשך 25 דקות.

בסיס המתכון הוא של שי-לי ליפא.

5 דירוגים וחוות דעת

אורנית רובנוב

השתמשתי בגבינת פרמז'ן ומוצרלה יצא פצצה!!
אין כמו פסטו לחם וגבינות .

גלי

האם אפשר להחליף בקמח כוסמין ?

שרון

טעים מאוד, קל ומהיר
אפשר להוריד בכמות המלח בד"כ יש בגבינות

היי הילה, מומלץ להשתמש ביוגורט טבעי ולא ממותק

הילה

שאלה:באיזה יוגורט מומלץ להשתמש למתכון?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן