כדאי לקרוא..

מדריכי בישול

בריאות, דיאטה ואורח חיים

אפייה ומתוקים

אוספי מתכונים

מאפינס יוגורט-פסטו מלוחים

על ידי המתכונים של תמר מאיר טבקמן  ,

מתכון קל למאפינס יוגורט ופסטו מלוחים וטעימים שמתאימים מאוד לנשנוש של צהריים או לאירוח.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 15 דקות

    25 דקות

    40 דקות

  • 12 מאפינס

מצרכים למתכון

2 כוסות קמח תופח

2 כפיות פפריקה מתוקה

2 כפיות אורגנו יבש

2 כפיות מלח

מעט עירית מיובשת (או כל עשב אחר)

2 גביעי יוגורט

2 ביצים

2 כפות גדושות של ממרח פסטו / טפנד

2 כוסות גבינה מגוררת (כל גבינה שאוהבים)

כוס זיתים ירוקים חתוכים לטבעות

הוראות הכנה

בקערה אחת מערבבים קמח עם פפריקה, אורגנו, מלח, פלפל ועירית מיובשת.

בקערה שנייה מערבבים יוגורט, ביצים ופסטו.

מאחדים את 2 הקערות לקערה אחת ומוסיפים גבינה מגוררת (אני מערבבת בין גבינות. אני אוהבת במיוחד שילוב של פקורינו, קצ'קבל ופרמזן, גם מוצרלה זה טוב).

מוסיפים זיתים ומערבבים היטב.

מעבירים לתבניות מאפינס בתנור מחומם לחום גבוה (200 מעלות ) ואופים במשך 25 דקות.

בסיס המתכון הוא של שי-לי ליפא.

שיתוף ושמירת מתכון

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

הכי אהובים

00:00

4 דירוגים וחוות דעת

גלי

28/06/2017

האם אפשר להחליף בקמח כוסמין ?

שרון

21/11/2015

טעים מאוד, קל ומהיר
אפשר להוריד בכמות המלח בד”כ יש בגבינות

foodisgood

20/07/2015

היי הילה, מומלץ להשתמש ביוגורט טבעי ולא ממותק

הילה

15/07/2015

שאלה:באיזה יוגורט מומלץ להשתמש למתכון?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

FoodisGood