תפריט


כדאי לקרוא..




מדריכי בישול

אוספי מתכונים

בריאות, דיאטה ואורח חיים

אפייה ומתוקים

לחמניות בריוש מתוקות אישיות

על ידי Suzy Elbaz  

04/03/2015

5.0 1

מיני לחמניות בריוש מתוקות ואישיות - במקום להכין לחם בריוש גדול אפשר לפנק את האורחים בלחמניות אישיות יוצאות מן הכלל בתבנית מאפינס חד פעמית מקושטת.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 30 דקות

    15 דקות

    45 דקות

  • 10 לחמניות בריוש

מצרכים למתכון

250 גרם קמח שטיבל מס' 2

2 כפות מים קרים

1/3 כוס חלב

1 ביצה

כפית שמרים

2 כפות סוכר

70 גרם חמאה קוביות

כפית מלח

ביצה טרופה

סוכר לפיזור מעל ללחמניות

הוראות הכנה

מערבבים היטב את המים והחלב יחד עם הקמח.

מוסיפים את הביצה, הסוכר והשמרים ולשים לבצק אחיד.

מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש.

תוך כדי לישה מוסיפים את החמאה בהדרגה עד שהחמאה נטמעת היטב בבצק הבריוש.

מקמחים קערה ואליה מעבירים את בצק הבריוש, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא למשך 30 דקות.

מן המקפיא מעבירים את בצק הבריוש למקרר למשך 3 שעות נוספות של קירור.

מוציאים מן המקרר ומחלקים ל-10 כדורים קטנים. כל כדור מניחים בתבנית מאפינס אישית.

מניחים את הבריושים בתבניות לתפיחה של שעתיים.

לאחר תפיחה מורחים מעל לכל לחמניית בריוש ביצה טרופה ומפזרים מעט סוכר.

אופים את לחמניות הבריוש בתנור חם על 170 מעלות כ- 13 דקות, עד להזהבה.

לאחר אפייה אפשר להקפיא ולחמם במיקרו כ 10 שניות !

שיתוף ושמירת מתכון

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

הכי אהובים

00:00

1 דירוגים וחוות דעת

פנינה

05/03/2015

המתכונים מעניינים מאוד כתובים בפשטות וקלים להכנה תודה.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

FoodisGood