תפריט

הכי מעניינים

אפייה

פסטה ברוטב רוזה

על ידי ממטבחה של עדה כהן  , ,

06/01/2017

0.0

רוטב רוזה לפסטה הוא רוטב עגבניות ושמנת קל וטעים. מתכון קל לרוטב רוזה פשוט, מומלץ להגיש את הפסטה עם גבינה. מושלם לארוחת ערב חלבית וגם לשבועות.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
  • 10 דקות

    10 דקות

    20 דקות

  • 4-5 סועדים

מצרכים למתכון

4 עגבניות רכות

50 גרם חמאה

שן שום קצוצה

1/2 גביע שמנת לבישול

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

כפית פפריקה אדומה מתוקה או חריפה

להגשה

חבילת פסטה מבושלת

גבינה בולגרית / פרמז'ן / צהובה או מה שאוהבים

אורגנו

הוראות הכנה

הכנת רוטב רוזה

את העגבניות שוטפים וטוחנים היטב.

במחבת רחבה מחממים חמאה ובה מטגנים שום כדקה.

מוסיפים את העגבניות, מערבבים, מביאים לרתיחה ומוסיפים שמנת.

מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב.

הרכבת המנה

מוסיפים את הפסטה המבושלת לתוך הרוטב ומערבב היטב.

מגישים מנה חמה בתוספת בולגרית או כל גבינה שאוהבים.

מפזרים אורגנו בסמוך להגשה ונהנים.

שמירה ושיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

FoodisGood