תפריט

הכי מעניינים




אפייה ומתוקים

מדריכי בישול

אוספי מתכונים

בריאות, דיאטה ואורח חיים

ניקיון ותחזוקת המטבח

דג סול מטוגן בפירורי לחם • מתכון קל וטעים

על ידי שיר אוחיון  ,

29/04/2015

5.0 6

מתכון לדג סול מטוגן בדיוק כמו שדגים מטוגנים צריכים להיות. דג סול הוא מושלם לטיגון ובסיום מתקבל דג רך וטעים עם ציפוי פריך. אל תוותרו על הקמח במתכון.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 30 דקות

    30 דקות

    1 שעה

  • 10-12 דגי סול מטוגנים

מצרכים למתכון

חבילת פילה סול מופשר

מלח

פלפל שחור

מעט כמון

קמח

2 ביצים

חופן כוסברה קצוצה

פירורי לחם

שומשום

שמן לטיגון עמוק

לימונים להגשה

הוראות הכנה

את דגי הסול המופשרים שוטפים היטב ומייבשים עם מגבות נייר.

מתבלים כל דג במלח, פלפל שחור ומעט כמון.

טובלים את הדגים, אחד אחרי השני, בקערות לפי הסדר הבא:

קערת קמח.

קערת ביצים טרופות עם כוסברה קצוצה, מלח, פלפל ומעט כמון.

קערת פירורי לחם עם שומשום.

לאחר טבילת הגים בקמח, ביצים ופירורי לחם מעבירים אותם למקרר ל-10 דקות.

מוציאים מהמקרר ומטגנים את הדגים בשמן עמוק עד להשחמה יפה.

מגישים עם לימונים מעוצבים.

שמירה ושיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

6 דירוגים וחוות דעת

אלי

27/09/2016

שימו לב שיש דגי סול קפואים מסין ויש מנורבגיה

ג’ני

04/02/2016

החלפתי בקמח ופרורי לחם מכוסמין. ועדיין יצא מצויין. אחלה מתכון !

foodisgood

21/01/2016

היי שני,
לטיגון דג מצופה בפירורי לחם יש להשתמש במחבת עמוקה עם הרבה שמן.
השמן צריך להיות חם כאשר מכניסים את הדג, כך הפירורים ידבקו לדג ולא יברחו ממנו.

שני

17/01/2016

כמה שמן צריך כדי לטגן דג סול או כל דג אחר?
טיגנתי והציפוי ברח בשמן ולא עטף את הדג

שרון כהן

11/12/2015

יצא מדהים וזה כל כך פשוט להכנה שווה כל רגע!

Fani Elimelech

29/05/2015

סוף סוף יצא לי בזכות המתכון טעים, עם תוספת שידרוג של תבלינים חהגינה שלי

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

FoodisGood