FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

מתכון לשווארמה הודו ביתית בתנור

על ידי ליאת קאדר  , ,

שווארמה הודו ביתית שמכינים על שיפודים בתנור. מתכון קל לארוחת צהריים בריאה וטעימה.

  • זמן עבודה: 45 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 20 דקות
  • 45 דקות

    35 דקות

    1 שעה 20 דקות

  • כ-4 שיפודים קטנים

מצרכים למתכון

להודו

1/2 קילו שווארמה הודו

1/4 כוס שמן

1 כפית כורכום

1/2 כפית כמון

מלח ופלפל שחור

כפית פפריקה אדומה

כפית תבלין שווארמה

לשיפוד

2 בצלים

2 עגבניות גדולות

שיפודי ברזל

הוראות הכנה

בקערה גדולה נערבב את ההודו עם שמן ותבלינים.

נפרוס את הבצל והעגבניות לפרוסות עבות.

נחדיר לשיפוד ברזל פרוסת בצל, פרוסת עגבנייה, 4 שכבות של שווארמה ושוב בצל ועגבנייה.

נכין את השיפודים ונניח אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

נאפה את השווארמה בתנור על חום מירבי במשך 10 דקות, נהפוך לצד שני ונאפה 10 דקות נוספות.

נוציא את השיפודים מהתנור, נפריד את הבצלים והעגבניות, נחתוך לפרוסות דקות (ממש כמו בשווארמיה, נסדר על התבנית ונאפה עוד רבע שעה, עד להשחמה יפה של השווארמה.

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן