FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

מתכון ללחמניות יוגורט ביס

על ידי Mazal Gershon  ,

לחמניות ביס שמכינים ב-5 דקות, לחמניות יוגורט קטנות וטעימות המשלבות יוגורט, גבינות, רוטג' ועוד.. את הלחמניות מומלץ להכין עם הילדים וליהנות מהתוצר יחדיו.

  • זמן עבודה: 5 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
  • 5 דקות

    20 דקות

    25 דקות

  • כ-20 לחמניות ביס

מצרכים למתכון

ללחמניות

1 ביצה

1 יוגורט

1 קוטג'

1/4 כוס חלב

1/2 כוס שמן

1/4-1/2 כפית מלח

150 גר גבינה בולגרית

150 גר גבינה צהובה או קשבל

1 אבקת אפיה

21/2 כוסות קמח

למריחה

1 ביצה טרופה היטב

שומשום

הוראות הכנה

תחילה יש לגרד את הגבינות הקשות בפומפייה על הצד הגס.

בקערה גדולה לערבב היטב את הביצה עם השמן, להוסיף את החלב, היוגורט והגבינות הקשות והרכות ולערבב היטב.

להוסיף לקערת הגבינות את המלח והקמח ואבקת האפייה ביחד ולערבב עד לקבלת בצק אחיד ודי ( לא לערבב הרבה עם הקמח).

ליצור עיגולים בגודל כדור פינג פונג, לסדר על בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומעט למעוך את הלחמניות, לשמור על רווחים כי הלחמניות תופחות.

מעל לכל לחמנייה למרוח מעט ביצה ולפזר שומשום.

לאפות בחום של 190 מעלות עד להזהבה מלאה.

טעים מאוד ומומלץ. בהצלחה ממני בהמון אהבה מזל גרשון.

9 דירוגים וחוות דעת

רמון

הכנתי לילדות לביה"ס – להיט!

טניה

לחמניות מושלמות!!! אפילו הכנתי מהם סנדביצים קטנים עם סלומון חסה ומלפפון.

מלי

היי
ניתן להמיר את היוגורט בשמנת של פעם או בגבינה לבנה רגילה או קוטג
אם כן מה הכמות בבקשה?

שלי

וואו יצאו מצוין ונחטפו ע"י כל הילדים קטנים וגדולים! תודה…
*אגב לא הייתה לי גבינה בולגרית אז שמתי פרמז'ן ויצא מעולה.

נופר

טעימות בטירוף! אבל לא יוצאות לי כדוריות יפות כמו בתמונה, אלא משתטחות כמו פיתה. למה??

הלחמניות מתאימות גם למכשיר המולטיקייק, משך האפייה הוא עד להשחמת הלחמניות.
היי נעמי, הלחמניות נשמרות בטמפרטורת החדר בתוך שקית נייר לכ יום – יומיים, לתקופה יותר ממושכת שמרי את הלחמניות במקרר.

נעמי

איפה שומרים לאחר אפייה? במקרר או ניתן בחוץ?

מתאים גם למולטיקייק?

שלום רציתי לדעת אם הלחמניות מתאימות גם למכשיר המולטיקייק? ואם כן כמה זמן במכשיר? תודה

טובה

קמח רגיל או תופח?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן