FoodisGood

סלט בוראטה ועגבניות משגע בצ'יק

את הסלט המדהים הזה מכינים בקלות והוא סופר מרשים. מתאים במיוחד לאירוח חלבי, אבל מצוין גם לארוחת ערב אינטימית. הבוראטה היא גבינה איטלקית עם קליפה חיצות קשה וקרם בפנים, מה שהופך את הסלט הזה לא רק לחגיגי אלא גם למפתיע במיוחד. משלבים עלי רוקט, עגבניות וגבינת בוראטה ומקבלים סלט בטעם משגע.

זמן עבודה: 10 דקות | סלט גדול ומשביע

מצרכים:

  • 1 כדור גבינת בוראטה טרייה
  • 1/2 צרור עלי רוקט טריים, שטופים היטב
  • 1/2 כוס עגבניות שרי מתוקות
  • 1/4 כוס עלי בזיליקום, פרוסים דק
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 2 כפות חומץ בלסמי

הוראות הכנה:

  1. בקערה נמוכה מסדרים מצע של עלי רוקט טריים.
  2. מניחים את הבוראטה במרכז הקערה.
  3. חותכים את העגבניות לחצאים ומסדרים אותן סביב הבוראטה. ואז מעל להכל מפזרים בזיליקום.
  4. מזלפים על הסלט שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
  5. רגע לפני ההגשה מטפטפים מעל מעט בלסמי. מגישים לצד פוקאצ'ה ונהנים כל-כך.

עוד סלטים איטלקיים מעולים:

מרק תימני • מתכון למרק מחמם ובריא

מתכון מנצח למרק תימני אורגינל, כולל מתכון ללחוח שהוא חובה להגשת המרק הזה. המרק התימני הוא מרק מסורתי עם כל כך הרבה טעמים. משלב עוף, עצמות וירקות בבישול ארוך.

קיש בצל וגבינות בסגנון צרפתי

אחד מהמאפים האהובים ביותר – קיש בצל עשיר עם שמנת וגבינת צ'דר על בסיס בצק פריך ביתי מעולה, אין יותר מפנק מזה. ניתן להכין את הבצק שלושה ימים מראש ולאפות את הקיש ביום הרצוי, אבל את מילוי הבצל והגבינות מומלץ להכין באותו היום.

פשטידת מיקס ירקות מגורדים

מתכון לפשטידה פרווה עם מגוון ירקות. פשטידה צבעונית ובריאה, זריזה וטעימה להפליא! הפשטידה הזאת מעולה לאירוח, כתוספת או כמנה עיקרית לכל שעה ביום.

פיצה ביאנקה • פיצה לבנה מדהימה

אם אתם לא מכירים את הפיצה הלבנה, זו פיצה שעשויה ללא רוטב עגבניות, במקומו יש רוטב מיוחד שמורכב מריקוטה מתובלת ומעליו גבינות לבנות.

דילוג לתוכן